Cookie- og privatlivspolitik


Magix Video Saver

Magix Video Saver er en dejlig enkel løsning på et velkendt problem. Og det medfølgende program Movies on DVD 7 er glimrende.

Set til:

489,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Der er mange af os, der gamle optagelser på vhs-bånd til at ligge og fylde i pulterkammeret. Og man burde jo få dem overspillet til dvd, meeen der er jo så meget…

Magix tilbyder løsningen i form af deres Magix Video Saver, der i al sin enkelhed består af et kabel med en lille analog til digital konverter og et program. Kablet bruges til at forbinde vhs-maskinen og computeren og programmet styrer slagets gang. I den ene ende af kablet sidder et scart-stik, der passer til de fleste videomaskiner, og i den anden ende et usb-stik. Det kan ikke være meget nemmere.

Programmet hedder Movies on DVD 7, og når man installerer det strømmer der monumental filmmusik ud fra højttalerne. Enerverende!

Selve programmet fejler ikke noget. Det er et komplet redigeringsstudie med alt til faget hørende. Man starter med at importere sine optagelser fra videomaskinen. Det foregår på en lidt gammeldags facon, hvor man skal starte videomaskinen og så skynde sig at klikke på optageknappen i programmet. Når optagelserne først er overført, kan man gå i gang med at redigere dem. Der kan også importeres optagelser fra andre kilder, bl.a. videokamera, tv, optagelser, der ligger på computeren i forvejen osv.

Programmet lader ikke noget tilbage at ønske i forhold til andre videoprogrammer, og det eneste der adskiller dette program fra andre er det kabel, der følger med, så selv om man ikke vil overføre optagelser fra sine vhs-bånd er programmet rigtig anvendeligt alligevel.

Når optagelserne er redigeret og lyden er lagt på eller forbedret, byder programmet på masser af muligheder for at lave flotte dvd-menuer samt for at brænde herlighederne til dvd eller cd.

Fakta
  • Fylder ikke meget

  • Let at bruge

  • Glimrende programpakke

  • Hurtige resultater

  • Fair pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her