Cookie- og privatlivspolitik


Magix Photo Manager 2006 deluxe

Magix Photo Manager er en god og billig partner, som hurtigt kan sortere i bunkerne af de digitale fotos, som hober sig op på harddisken.

Set til:

329,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Når det kommer til søgninger er Magix nye fotoalbum intet mindre end genialt. Hver gang man tilføjer et billede til albummet, bliver dets farver og strukturer registreret og gemt i databasen. Det betyder, at man lynhurtigt kan søge efter billeder, som enten er identiske eller som bare minder om hinanden i farver og strukturer.

En anden glimrende funktion er billedoptimeringsværktøjet, som kan gøre dårlige fotos gode. Der findes mange forskellige justeringsmuligheder, og det bedste er, at man ikke behøver, at gemme ændringerne man laver i de originale billeder. Magix Photo Manager husker og holder selv styr på de filtre, man benytter, og hvis man fortryder, at man gjorde billedet af barnebarnet sort/hvidt for to måneder siden, kan man bare fjerne filtret, og så er farverne tilbage igen.

Programmet understøtter også Microsoft Media Center-fjernbetjeningen, og har man sådan én, kan man navigere rundt i de mange forskellige muligheder, mens man sidder i sofaen.

Installationen er egentlig fin nok, bortset fra at Magix i samme ombæring installerer to andre programmer: Photo Clinic og Music Manager. Og hvis man ikke svarer pænt nej tak til ALT undervejs i installationen, vil disse tre Magix-programmer overtage alle mediefiler på pcen.

Fakta

Magix Photo Manager 2006 deluxe

  • Hurtige søgninger

  • Billedoptimering

  • Brugervenlig

  • Billigt

  • Installerede automatisk to andre programmer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her