Cookie- og privatlivspolitik


Magix MP3 Maker 12 version 2007

Til konvertering og navngivning af lydfiler er dette program rigtig godt.

Set til:

329,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Magix MP3 Maker's største styrke er, at det kan konvertere lydfiler fra det ene format til det andet hurtigt og nemt. Det yder en god hjælp, når man lægger musikken fra cd'erne ind på harddisken, og så er det også i besiddelse af en række andre brugbare funktioner, der gør, at man både kan brænde kompilations-cd'er og til sidst printe et flot cover.

Det bedste ved MP3 Maker er, at det gør det meget nemt at konvertere musikfiler. Det understøtter de mest populære lydformater (mp3, aac, mp4, wma, ogg og wav), og så længe musikken ikke er beskyttet (DRM), går det som en leg. Hvis man fx har en masse sange liggende i wma-formatet, men mp3-afspilleren kun vil "æde" mp3-filer, vælger man bare wma-filerne, højreklikker på dem, vælger Export, og så kan man gemme dem som mp3 direkte på afspilleren. Nemt! Når det kommer til beskyttede filer, går det dog ikke lige så godt. Beskyttede filer får på mystisk vis programmet til at sløve ned og hakke i det, bare man markerer dem. Hvis man vil konvertere beskyttede filer, skal man søge andre løsninger end denne.

MP3 Maker kan (ligesom de fleste andre cd-ripper-programmer) også hente oplysninger om sangene på internettjenesten FreeDB, så alle de sange der kopieres fra cd'er til harddisken, får de rigtige navne med det samme, men det allermest spændende i den forbindelse er funktionen, hvor man efterfølgende selv kan vælge, hvordan sangenes informationer og navne skal vises - man kan fx vælge at musikfilen skal hedde sangens titel efterfulgt af artistens navn eller et hav af andre kombinationer. Genialt! Man kan selvfølgelig også få programmet til at navngive de musikfiler, der ligger på pc'en i forvejen.

Noget af det nye i denne udgave af MP3 Maker er, at programmet kan køre på Windows Vista, og en anden nyhed er den virtuelle DJ-pult, hvor man kan mikse sangene - sjov idé, men knap så brugbar, for man kan ikke gemme de miks man laver

Fakta

Magix MP3 Maker 12 version 2007

  • Lav pris

  • Mange konverteringsmuligheder

  • Navngivningsfunktionen

  • Langsom til beskyttede filer

  • Virker ustabilt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Bærbar filmafspiller fra Creative

Bærbar filmafspiller fra Creative

Efter lang tids venten er det nu muligt at købe Creatives bærbare film- og billedafspiller Zen Vision, men foreløbig kun i USA.

Læs mere

Canon CanoScan 8800F

Canon CanoScan 8800F

Canon CanoScan 8800F er en halv­professionel scanner og meget velegnet til fotoscanning.

Læs mere

Sony U73T

Sony U73T

Sony U73T hører ikke til blandt de billigste GPS'er. Til gengæld er den god.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her