Cookie- og privatlivspolitik


Magix Movies2go II

Movies2go II kan konvertere videofiler på kryds og tværs af forskellige formater, men brugervenligheden kunne være bedre.

Set til:

288,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Magix Movies2go II er et simpelt konverteringsværktøj, der kan lave videofiler om, så de, ifølge Magix, kan ses på alle slags håndholdte afspillere. Det fungerer godt, og udover selve konverteringen kan man også videoredigere en smule.

Det bedste ved programmet er, at det er yderst fleksibelt. Uanset hvilke videofiler vi puttede ind i det, kunne det afspille og konvertere dem til noget andet. En god funktion er, at det også kan gemme ikke-beskyttede dvd'er. Så snart man putter dvd’en i dvd-drevet, spørger programmet automatisk, om man vil gemme den på harddisken, og når den er gemt, kan man eksportere den til mobilen, PSP'en, PDA'en, etc. Udover at vælge eksportenheden på den meget omfattende liste, som bl.a. inkluderer mobiltelefoner fra Sony Ericsson, Nokia, LG, Samsung, Siemens og Motorola, kan man selvfølgelig også selv indstille, hvilket format programmet skal eksportere til.

Magix forsøger, at gøre den avancerede videokonverteringsproces brugervenlig, og det lykkes også et langt stykke en ad vejen. Men en detalje som at navngive de videofiler, programmet gemmer på harddisken, foregår inde under programindstillingerne - man skal altså selv aktivt ind og ændre i indstillingerne, hver gang man gemmer en ny fil, ellers ender de med at hedde New alle sammen. Irriterende.

Fakta

Magix Movies2go II

Understøttede videoformater: MPEG-4 (3GP, H.263, H.264/AVC, AMR, AAC), AVI, WMV9, Quicktime, MXV, DivX XviD, RealMedia (kun eksport), DV-AVI (import), MJPEG (import), MPEG-2 (import)

  • Mange præindstillede eksportmuligheder

  • Understøtter mange formater

  • Kan kopiere ikke-beskyttede dvd'er

  • Indbygget videoredigering

  • Irriterende navngivning af filer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her