Cookie- og privatlivspolitik


Magix Movie Edit Pro 14

Et brugervenligt videoredigeringsprogram til begynderen og den øvede.

Set til:

549,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Magix videoredigeringsprogram gør det nemt at være kreativ. Og uanset om man er nybegynder udi hjemmevideoproduktion eller øvet redigeringstekniker, kan man få glæde af Movie Edit Pro 14.

Kort fortalt handler det om at hente video ind i programmet, redigere og forbedre den, og til sidst gemme den på enten pc'en, dvd, Blu-Ray, internettet eller den bærbare afspiller. Og til det formål er Movie Edit Pro ideelt. Det er skarpt opdelt i tre kategorier Record, Edit og Burn og er grundlæggende set meget overskueligt at arbejde med. Eneste minus er, at det kun findes på engelsk og svensk.

Når der skal hentes video ind i programmet, er der flere muligheder. Man kan vælge at importere filer, der allerede ligger på harddisken, eller også kan man fx tilslutte sit digitale videokamera og overspille optagelserne. I den forbindelse er en af de gode nyheder, at programmet understøtter HD-optagelser.

Når optagelserne er hentet ind i programmet, starter det sjove, nemlig redigeringen. Movie Edit Pro kan selv opdele videoen i scener, så man frit og nemt kan rykke rundt på dem og ændre rækkefølgen, og når man får lidt styr på de mange muligheder, kan man gå dybere ned i programmet og eksperimentere med flere forskellige video- og lydspor. I tidslinje-redigeringen kan man fx dele skærmen i to, og vise en scene i højre side og en i venstre ligesom på skærmskuddet - det er kun fantasien, der sætter grænser, for effekter og muligheder er der masser af. En sjov detalje er 1-Click-funktionen, hvor programmet selv producerer en hjemmevideo med glidende overgange, underlægningsmusik og grafiske indledninger og afslutninger.

Sidste stop, inden hjemmevideoen er færdig, er eksporteringen, og her kan man bl.a. vælge at brænde resultatet på dvd eller cd eller lægge det direkte ud på internettet (Movie Edit kan faktisk også lægge videoen direkte ud på YouTube). Alt i alt nemt og brugervenligt.

Fakta

Magix Movie Edit Pro 14

  • Nemt at arbejde med

  • Understøtter HD-video

  • Masser af effekter

  • Mange eksportmuligheder

  • Fås ikke på dansk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her