Cookie- og privatlivspolitik


Magix Audio Cleaning Lab 12 deluxe

En nem måde at optage lyd på og til en rimelig pris. Og derudover er der også mange muligheder for den interesserede.

Set til:

329,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Magix' nye program er det ekstra nemt at optage lyd fra pc'en og eksterne afspillere og efterfølgende forbedre kvaliteten på de skrattende resultater. Endnu en gang giver Magix masser af brugervenlige muligheder til en rimelig pris.

Magix Audio Cleaning Lab 12 deluxe er i besiddelse af en virkelig god funktion, der hedder Universal Recorder, som kan optage den lyd, der afspilles via lydkortet - altså det man hører i højttalerne. Det betyder, at man bl.a. kan optage netradio eller lyden fra musikvideoer, og bedst af alt alle de eksterne afspillere (fx båndoptager eller pladeafspiller) man tilslutter lydkortets lydindgang.

Med i pakken følger et kabel og en omformer, som bruges til at forbinde stereoanlægget med pc'ens lydindgang. Hvis man primært er på udkig efter en løsning, der kan lægge lp’erne ind på pc’en, skal man vide, at pladeafspilleren skal tilsluttes stereoanlægget og ikke pc’en direkte, for der er ikke nogen RIAA-forstærker (en lille forstærker der bruges til at rette op på lyden fra pladeafspillerens pickup).

Når optagelserne er i kassen, kan man lynhurtigt forbedre dem med et enkelt klik på 1-Click Cleaning-knappen, som åbner en nem guide, der trin-for-trin følger en igennem nogle af programmets filtre og effekter. Og de endelige resultater bliver glimrende.

Det eneste negative ved den ellers gode programpakke er, at Magix' som sædvanlig oversælger sig selv. Når man installerer programmet, følger der en masse irriterende skrammel med som fx deres fotoalbum, der - hvis man ikke er opmærksom - vil overtage styringen med alle billedfilerne på pc’en. Irriterende!

Fakta

Magix Audio Cleaning Lab 12 deluxe

  • Kan optage al lyd

  • Rimelig pris

  • Nemt at betjene

  • Mange filtre og effekter

  • Installationen af fotoalbummet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ G-Sensor Alarm Systems NQ-10030

NorthQ leverer en god og simpel tyverialarm, som er nem at sætte op, men prisen er lige i overkanten.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her