Cookie- og privatlivspolitik


Magic Trackpad

Der er et punkt, hvor Apples bærbare computere rent teknisk har givet samtlige pc-producenter baghjul, og det er selve touchpad’en.

Set til:

549,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

En stor berøringsfølsom flade, hvor det venstre museklik er bygget direkte ind i pladen. En touchpad, der nu er lanceret i en trådløs version til brug med stationære computere.

Og tilsluttes den en Macintosh, fungerer den magiske pegeplade perfekt. Der er en rigtig god forbindelse mellem fingrenes bevægelser, og hvad der sker på skærmen. Klikkes der med to fingre, svarer det til et højreklik, og der scrolles gennem lange websider ved at føre to fingre ned over pegefeltet. Tre fingre hopper frem og tilbage i fx browseren, fire fingre skifter mellem åbne applikationer, og der zoomes ved at trække to fingre sammen eller fra hinanden. Der er blot den lille hage ved pegepladen, at den fulde funktionalitet kun er tilgængelig på en Macintosh. Bluetooth-forbindelsen etableres såmænd også nemt til en pc, men så kan pladen kun benyttes til at bevæge cursoren og foretage venstreklik.

Det er ærgerligt, at Apple ikke har haft lyst at lave pc-drivere til et ellers fremragende produkt, der fint ville kunne erstatte den almindelige mus – i hvert fald så længe der ikke skal spilles.

Fakta

• Størrelse: 11 x 13 cm
• Tilslutning: Bluetooth

  • Gode touchfunktioner

  • Begrænset pc-funktionalitet

  • Kræver indbygget Bluetooth

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her