Cookie- og privatlivspolitik


MacBook 2,4 GHz

MacBook er et overordentligt lækkert og funktionelt stykke værktøj. Her er et bevis på, at man sagtens kan leve godt og længe uden Windows.

Set til:

11.254,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er svært ikke at blive en lille smule misundelig på Mac-folket, når man sidder med den nye MacBook i hænderne. For den er lækker. Ekstremt lækker faktisk.

Bare tag den æske, som maskinen bliver leveret i. Ikke noget med brunt pap og bobleplastic her, men en elegant lagindelt æske med bløde foringer. Selv strømstikket er værd at lægge mærke til. Det er magnetisk og smutter på plads med et delikat klik. Det er simpelthen sexet! Og så går det ikke i stykker, hvis man kommer til at træde på ledningen.

Maskinens museplade kan bruges til andet og mere end blot mus. Man kan bl.a. bruge den til at rotere og zoome ind på billeder ved at bruge to fingre på samme tid. Tre fingre samtidig bruges til fx at blade i en billedsamling. Og bruger man fire fingre på en gang, kan man skifte mellem åbne programmer. Sejt!

Hvorfor der ikke er nogen der fremstiller en bærbar Windows-computer med tilnærmelsesvis samme elegante design, er en gåde. Man kunne overveje at konvertere til Mac alene af den grund.

Men så enkelt er det desværre ikke, for alle Mac-computere har et helt andet styresystem end en Windowsmaskine. Og selv om man godt kan installere Windows på en Mac, bliver det aldrig helt godt, og der vil altid være besvær med diverse programmer og drivere. Og mange populære spil og programmer kan ikke umiddelbart køre på Mac – langt de fleste er lavet til Windows. Og det er simpelthen det eneste negative, der er at sige om dette lille vidunder.

Har man ikke behov for at spille eller for at have adgang til det helt store udvalg af programmer, er der ingen grund til at bekymre sig om styresystemet bare fordi det er anderledes end Windows, for computeren kan så glimrende bruges som den er. Den er født med masser af programmer, der skulle kunne dække de flestes behov. Der er internetbrowser, e-mail og billedprogrammer. Musikken tager iTunes (der jo stammer fra Mac) sig af, og der er både regneark og tekstprogrammer, spil samt ordbøger og en masse andet. Og så findes der masser af programmer, der er lavet til netop Mac.

Det er en lille fiks computer, der selv om den kun vejer ca. 2 kg alligevel har fået plads til alt det, man forventer af en effektiv laptop. Her er 13,3 ” skærm, dvd-brænder, trådløst netværk, 2 Gb ram og 250 Gb harddisk, 2,4 GHz Intel Core 2 processor og en masse andet guf. Prisen er i den høje ende, men der er fuld valuta for pengene.

Fakta

Data

Pro Intel
Core 2 Duo 2.5GHz
2048Mb Ram
250Gb harddisk
15,4 ” skærm
Dvd-brænder
MacOS X 10.5

  • Ekstrem lækker

  • Gennemtænkt

  • Masser af programmer

  • Handy størrelse

  • Design i top

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her