Cookie- og privatlivspolitik


MacBook 13 inch Black

Den sorte Macbook er en fantastisk lækker bærbar, der også kan køre Windows.

Set til:

11.199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

De helt nye bærbare Mac-computere med Intel-processorer gør det muligt at installere Windows. Man kan endda installere Windows Vista.

Vi har prøvet det på den største af de bærbare, der henvender sig til private: MacBook. Det er en sort sag med en meget flot og lækker overflade, og det er i det hele taget et produkt, som oser af at være gennemført i design og funktion.

Tastaturet er rigtig godt. Tasterne har lidt afstand i mellem hinanden, og det kræver lidt tilvænning. Men ellers lægger man mærke til den store pegeplade og kun én museknap. Man kan indstille den, så den fungerer, som om den havde to knapper, så man kan højreklikke. Det kan blandt andet klares med tredjepartssoftware, man kan finde på nettet. Under Apples eget styresystem kan man højre klikke ved at trykke med to fingre på pegepladen samtidigt. Denne gode funktion kunne vi desværre ikke finde under Windows.

Men ellers er alt godt. Alt i maskinen virker optimalt, og man opdager ikke, at man sidder på en Mac. Det hele kører som på en bærbar Windows-pc.

Den er også ganske hurtig. Selv 3D-spil kan den lille maskine sagtens køre, hvis man ikke slår alt for mange detaljer til. Og prisen er heller ikke så skræmmende. 11.199 kroner for en 2,16 GHz core 2 duo-bærbar er ikke voldsomt dyrt . Men heller ikke billigt. Du kan trods alt få billigere bærbare Windows-pcer. Men når man køber Apple-produkter, betaler man ekstra for den lækre finish og gode kvalitet.


Hvis du ønsker dig en bærbar Mac og vil køre Windows, er de nye bærbare Macer absolut værd at overveje. Den testede er den dyreste i serien. Kan du nøjes med en 2,0 GHz processor og lidt mindre harddisk kan du få en hvid model i samme størrelse og design for 8.000 kroner. Det er uden tvivl et bedre køb end den, vi testede.

Fakta
  • Høj kvalitet

  • Gennemført design

  • Mange tilslutninger

  • Solidt bygget

  • Dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her