Cookie- og privatlivspolitik


Logitech Z520

Logitech benytter et såkaldt 360-graders lydsystem i dette ellers ganske almindelige sæt stereohøjttalere.

Set til:

800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Rent praktisk betyder det, at hver af bordhøjttalerne foruden to højttalerenheder i fronten også er udstyret med en lille højttaler på bagsiden. Tanken er, at systemet skal kunne fordele lyden bedre i rummet, og i praksis leverer Z520 også en meget fyldig lyd til hele lokalet.

Selve højttalerne har en rigtig god tyngde og står derfor godt fast på bordet. Den højre højttaler er udstyret med volumenknap samt hovedtelefon­udgang og en AUX-indgang, så en MP3-afspiller fx kan sluttes direkte til højttalerne. Lydkvaliteten hænger direkte sammen med, hvilket lydkort computeren er udstyret med, da højttalerne trækker lyd via et traditionelt 3,5 mm ­minijackstik.

Vi testede dem derfor med et eksternt USB-lydkort og oplevede, at bas og mellemtone har en tendens til at løbe sammen, og at der derfor ikke kommer ordentlig bund i lyden. Den bliver flad og lidt kedelig.

Som almindelige kontorhøjttalere klarer Logitech Z520 sig udmærket, men lydkvaliteten står ikke mål med prisen, da højttalere til den halve pris fint kan være lige så gode at lytte til – men
ikke nødvendigvis helt så pæne at se på.

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her