Cookie- og privatlivspolitik


Logitech Z-10 Interactive 2.0 Speaker System

Z-10 er et rigtig lækkert højttalersæt til brugeren, der ikke lader sig nøjes.

Set til:

999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Logitechs flotte stereohøjttalere hæver sig langt over det sædvanlige pc-højttalerniveau og byder på et lækkert display med berøringsfølsomme medieknapper og sidst men ikke mindst en rigtig god lyd.

Højttalerne kan tilsluttes enten via USB eller med det medfølgende lydkabel til brug med pc'ens lydkort. For at få glæde af displayet og medieknapperne, kræver det dog, at man tilslutter med USB efter, at driverne er installeret.

Displayet kan kun vise to farver men er rigtig fint og viser automatisk tid, dato og navnet på mediefilen, som afspilles. Med de berøringsfølsomme medieknapper, kan man hoppe frem og tilbage i fx Media Players afspilningsliste og også indstille bassens og diskantens niveauer direkte på højttalerne. Det fungerer utrolig godt og selv om, at de berøringsfølsomme knapper driller lidt en gang i mellem og kan være svære at få til at reagere, er oplevelsen overvejende positiv.


Lydkvaliteten er langt over middel, og på trods af at Z-10 er et almindeligt stereohøjttalersæt, leverer det en bas, der er så præcis og veldefineret, at man skulle tro, at der var en subwoofer tilsluttet. Diskanten og mellemtonen er også rigtig god og giver en nærværende og omfavnende lyd, man kan holde ud at høre på i mange timer ad gangen, og som en ekstra bonus kan Z-10 spille hamrende højt.

Fakta
  • God lyd

  • Display

  • Medieknapper

  • Kan spille højt

  • God pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her