Cookie- og privatlivspolitik


Logitech Wireless Music System for pc

Logitechs Wireless Music System sender trådløst al lyd fra computeren over til et stereoanlæg via den lille USB-afsender til højre. Såre smart, men prisen er høj, og fjernbetjeningen noget sølle.

Set til:

875,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

At streame musik trådløst fra sin computer over til et stereoanlæg er efterhån-den en velkendt praksis, men de fleste løsninger kræver et trådløst netværk i forvejen. Her adskiller Logitechs nye Wireless Music System sig, fordi med dette er det nok at stikke den lille USB-nøgle med antenne ind i computeren, samt tilslutte en modtagerboks til stereoanlægget.

Sværere var det ikke, og voila: al lyd fra computeren blev smidt over til ste-reoanlægget helt trådløst uden skrat. Det endda selv om vi bar computeren langt væk. Først på omkring de 90 meters afstand røg forbindelsen mellem pc og stereoanlæg. Imponerede.


Fordelen ved Wireless Music System er tillige, at alle ens musikfiler kan afspilles - modsat konkurrerende systemer, der på grund af kamp om rettigheder tit strejker, når der skal afspilles kopibeskyttet MP3-musik købt over internettet.

Bagsiden af medaljen er, at man stadig skal have pc'en indenfor en arms-længde, hvis man for alvor vil have kontrol over musikken. Nok medfølger der en fjernbetjening på størrelse med en pakke tyggegummi, men da den kun har de mest basale funktioner, duer den ikke til meget.

Fakta

FAKTA

Logitech Wireless Music System for pc

+ Hurtig installation
+ Kan afspille indkøbt musik
+ Lang rækkevidde og ingen knas
- Håbløs lille fjernbetjening
- Pebret pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her