Cookie- og privatlivspolitik


Logitech V20 Notebook Speakers

En nem og enkel måde at få fornuftig lyd med på farten, men der skal ikke spilles særlig højt, før lyden forvrænges.

Set til:

400,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

I hovedparten af bærbare computere er du bedre tjent helt uden lyd, frem for at pines af de tynde forvrængede toner, som maskinens indbyggede højttalere kan yde. Der er undtagelser, men hvis det ikke er en sådan, der befinder sig i din taske, har Logitech et bud på en løsning.

Logitch V20 er et sæt højttalere, designet til bærbare computere, og det er meningen at de skal med på farten. Derfor leveres de en praktisk lille taske, der er solidt foret, så enhederne ikke er i fare for at lide overlast. Du skal blot være parat til at slæbe den ekstra vægt med i tasken og bruge tid på at pakke det hele ud.

Højttalerne forbindes til computeren via USB. Der er ikke noget behov for drivere, og de er klar til at spille efter få sekunder. Der er to fordele ved at forbinde højttalerne via USB. For det første henter de deres strøm fra USB-stikket, og der er derfor ikke behov for batterier, men det betyder selvfølgelig også at den bærbare hurtigere løber tør for strøm. For det andet så leveres lyden til højttalerne direkte og digitalt uden om den bærbares indbyggede lydkort, og lydkvaliteten er uafhængig af, om din bærbare har et godt eller dårligt lydkort.

Via USB-forbindelsen er det også muligt at betjene for eksempel Windows Media Player direkte via de knapper, der sidder på toppen af den ene højttaler. Her er tale om de basale knapper til volumen og afspilning, hvilket er en rar detalje når den bærbare benyttes som musikanlæg, og du ikke behøver rode rundt i Windows for at springe frem i numrene.

De små højttalere spiller som udgangspunkt udmærket, og i hvert fald væsentligt bedre end den bærbares indbyggede højttalere. Men glem enhver tanke om spille op til fest med den bærbare, for så snart musikken bliver tung i bassen, og der skrues godt op for volumen, forvrænger de dybe lyde og river resten af lydbilledet med sig i faldet. Så lydniveauet kan aldrig bevæge sig over det moderate, uden det bliver grimt at høre på.

Fakta

FAKTA

Logitech V20 Notebook Speakers

+ Ingen installation
+ Betjening på højttalerne
+ Uafhængige af lydkort
- Korte kabler
- Bassen forvrænger nemt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her