Cookie- og privatlivspolitik


Logitech Squeezebox Duet

Squeezebox'en er utroligt lækkert udført. Desværre lider hele sættet under fjernbetjeningens langsomme adfærd, som forhåbentlig kan rettes med en opdatering

Set til:

2.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Da Logitech købte det lille firma Slimdevices, var vi mange, der ventede spændt på, hvad hardwaregiganten havde af spændende planer for Slimdevices Squeezebox, som vi tidligere har kåret som markedets suverænt bedste musikstreamer, fordi den kunne mest og havde en suveræn lydkvalitet. En musikstreamer er en boks, der gør al den digitale musik på en computer tilgængelig over et netværk, så man fx. kan sidde ved anlægget i stuen med en fjernbetjening og nyde sin musik fra pc’en på kontoret.

Første udspil fra Logitech var blot Squeezebox med nyt logo, men nu er der sket ting og sager. Den nye Squeezebox er en blank æske uden display og uden knapper – kun en lysende antenne, der viser netværksforbindelsen. Bagpå er tilslutningerne de samme digitale og analoge og lydkvaliteten er stadig præcis så god, som dine lydfiler tillader. I stedet foregår alt på Duets potente fjernbetjening.

Duet fjernbetjeningen har et nydeligt skarpt farvedisplay, et drejhjul og få knapper. De fleste valg foregår gennem en række menuer og giver dig mulighed for at styre Squeezeboxens nemme opsætning og afspilning og så vise relevant info om musikken inklusive albumcovers i displayet. Du kan også vise nyhedsfeeds fra hjemmesider som BBC, DR, CNN eller din egen blog eller billeder fra Flickr. Mulighederne for, hvad du kan bruge displayet til, er mange. Der skal installeres et program på din pc, men det er nemt og også her får du adgang til et væld af muligheder. Derudover kan du få adgang til tusindvis af netradioer og andre internetkilder.

Der medfølger en elegant metalholder og oplader, og fjernbetjeningen er bevægelsesfølsom og tænder automatisk, når den løftes. Det er klart at Logitech har skelet til luksusstreameren Sonos Music System, der har en lignende fjernbetjening. Men hvor Logitech vinder på fjernbetjeningens mange muligheder og lavere pris, så er Sonos’ bud stadig bedre. Duet lider stærkt under langsomme reaktioner, sløve knapper og en responstid, der tit fik os til at trykke for meget i den tro, at vi ikke havde ramt rigtigt.

Duet-fjernbetjeninge har højttaler, hukommelse og et stik til headset, der slet ikke bruges, hvilket lokker med muligheden for endnu flere funktioner i fremtiden. Men før Logitech får gjort noget ved responstiden foretrækker vi stadig den gamle version med dens ordinære fjernbetjening og monokrome display.

Fakta
  • Nem opsætning

  • Mere end blot musik

  • Godt display

  • Sløv opdatering

  • Mister forbindelsen

Logitech

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her