Cookie- og privatlivspolitik


Logitech QuickCam Ultra Vision

Logitechs web-kamera er virkelig godt og egner sig perfekt til alt fra sjov og ballade og til de mere seriøse videokonferencer.

Set til:

999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er ikke alle og enhver, der stiller sig tilfredse med et billigt web-kamera bare fordi, at det kan vise et billede på skærmen. Nogle af os vil nemlig have kvalitet, og vi er villige til at betale for det! Det ved Logitech, og denne gang lancerer de et dyrt og lækkert kvalitetsweb-kamera.

Billedkvaliteten er helt i top med skarpe naturlige farver, der på en højlys dag matcher kvaliteten fra et godt 1,3 megapixels digitalkamera. Selv efter mørkets frembrud, hvor kontorets eneste lyskilde er skærmen, leverer web-kameraet et imponerende tydeligt billede med de rigtige farver. Det meste af æren for det gode resultat tilfalder den indbyggede RightLight 2-teknologi, der retter op på lyset, så hovedmotivet i billedet altid fremstår jævnt og korrekt belyst, selv under de dårligste lysforhold og det virker rigtig godt! Det eneste der ikke er så godt, er at kameraet har en tendens til at udtvære meget hurtige bevægelser.

Mikrofonen står ikke tilbage for billedkvaliteten og er nok den bedste af slagsen, som denne tester har prøvet, når det gælder web-kameraer. Lyden opfanges meget følsomt og præcist og giver et varmt og nærværende resultat i modtagerens ende eller på de videoklip, man optager.

Med i pakken følger det overskuelige kontrolpanel Logitech QuickCam, man kan betjene web-kameraet fra. Der er masser af indstillingsmuligheder, og heldigvis er der også blevet plads til lidt sjov nemlig Avatarerne, der bedst kan beskrives som tegneseriefigurer, man kan få til at optræde i ens eget sted. Avatarerne følger og efterligner bevægelserne fra din mund, øjne, øjenbryn og hoved, og skal med garanti nok vække jubel hos familiens yngste.

Fakta

Maksimal opløsning: 1280 x 960 pixels svarende til 1,3 megapixels
Maksimalopløsning under videokonferencer: 680 x 480 pixels
Tilslutning: USB og USB 2.0
USB-kabel: 180 cm
Indbygget mikrofon

  • Billedkvalitet

  • Mikrofonen

  • Gummiholderen

  • Medfølgende software

  • Udtværer hurtige bevægelser

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her