Cookie- og privatlivspolitik


Logitech QuickCam Pro for Notebooks (960-000047)

Høj billedkvalitet, god medfølgende software, og prisen er yderst rimelig. Vi anbefaler.

Set til:

629,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Så bliver det ikke bedre! Logitechs nye 2-megapixels luksusweb-kamera til den bærbare leverer det bedste web-kamera-billede, denne tester til dato har set - og det er uanset lysforholdene. Optikken leveres af Carl Zeiss, og den indbyggede autofokus sørger for, at billedet konstant er knivskarpt. Og det er ikke engang alt, for der medfølger masser af sjove effekter til videokonferencerne, en fin bordholder og et stofetui, og oven i købet til en yderst rimelig pris.

Billedkvaliteten er så høj, at den kan sammenlignes med de bedste videokameraer på markedet. Farverne er skarpe, og kontrasten og lyset giver et helt naturligt billede. Mest imponerende er dog, at billedkvaliteten også er vanvittig høj selv i dunkel belysning.

Web-kameraet er primært designet til brug med bærbare pc'er. Det er lille og let, og klipsen kan kun gabe to centimeter. Heldigvis medfølger en bordstand, så man også kan få glæde af det gode kamera, selv hvis man ikke lige har en bærbar til rådighed. I dette tilfælde bør man dog investere i en USB-forlængerledning, for ledningen er kun 80 cm lang.

Installationen er nem, og man skal bare følge opsætningsguiden, som fører en trygt igennem processen. Efter endt installation har man flere forskellige effekter til rådighed, man kan more sig med. Bl.a. de sjove "avatarer", hvor man fx kan få en haj eller en dinosaur til at efterligne ens grimasser.


Den vejledende udsalgspris ligger i omegnen af 900 kroner, men på en enkelt søgning på internettet fandt vi dette fremragende web-kamera helt ned til 629 kroner inklusive fragt. Bemærk at der findes et andet Logitech-web-kamera, der næsten hedder det samme som dette. Den udgave vi tester her har flg. varenummer: 960-000047.

Fakta

Logitech QuickCam Pro for Notebooks

  • Suveræn billedkvalitet

  • Medfølgende bordholder

  • Effekter og avatars

  • Nem opsætning

  • Rimelig pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her