Cookie- og privatlivspolitik


Logitech QuickCam Fusion

Logitechs nye webkamera er dyrt, men huser også et markant bedre billede og lyd end mange af konkurrenterne. Smukt er det dog ikke ligefrem, da linsen fylder en del, og foden er underlig klumpet.

Set til:

700,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Almindeligvis kan man genkende billeder taget fra et webcam langt væk som kornede, mørke og bedst i helt små størrelser. Men i den sidste måned er vores fordomme blevet sendt i over i skammekrogen. For selv om Logitechs nye webcam QuickCam Fusion planter sig solidt i den allerdyreste ende af webcams, har det netop først og fremmeste forbedret billedkvaliteten gennem et væld af nye teknologier, der både retter på lyden, lyset og billedet på skærmen.

Selve kameraet er udrustet med en 1,3 megapixels linse, men huser også nyere teknologier, der gør lyset bedre i mørke rum og lyden klarere, når man taler over internettet - fx via Skype eller Messenger. Hvilket virkede imponerende godt.

Vi testede kameraet i et dunkelt rum, kun oplyst at lyset fra skærmen, og stadigvæk kunne modparten fint se os i den anden ende. Det var også en let sag at hæfte kameraet op oven på vores stationære skærm, mens det dog krævede lidt mere mosleri at få det til at makke ret på den tynde skærm på vores bærbare computer. Dog er opsætningen ikke så vigtigt, fordi kameraet filmer i en så bred vinkel, at man let kan komme med i billedet, selv om det sidder lidt skævt.


Lyden overrasker også positivt, fordi kameraet dæmper automatisk ekko og støj i sin indbyggede mikrofon, men hvis man holde private samtaler medfølger der også et meget basalt plastic-headset med kameraet.

Som en sjov ekstrating egnet til legesyge sjæle er en række videoeffekter indbygget i kameraet, så man fx. kan ændre sit udseende og fremstå som en animeret komisk figur, der gengiver alle ens ansigtsbevægelser. Måske søgt, men denne del af kameraet var et stort hit hos småbørn!

Fakta

FAKTA

Logitech QuickCam Fusion

+ Skarp og bedre video
+ Klar lyd
+ Søde effekter til ungerne
- Lidt stort i det
- Svær at montere på tynde skærme

Logitech oplyser nærmeste forhandler
på tlf.: 70 20 06 17

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her