Cookie- og privatlivspolitik


Logitech QuickCam Fusion

Et rigtig godt kamera, der dog kunne være udstyret med flere nyttige programmer og mindre leg. Men en god pris og høj billedkvalitet gør det til et webcamera i den gode ende.

Set til:

595,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Endnu et ægte megapixels-webkamera, der tager gode skarpe billeder. Selv i ganske dårligt lys var det til at se, hvem der sad foran skærmen. Videokvaliteten er også rigtig god, men desværre bliver pludselige bevægelser til fartstriber. Den fleksible fod hæfter sig godt fast på enhver skærm og er tung nok til at holde kameraet på et bord eller en anden plan flade. Installationen er nem, og placeringen er ikke så vigtig, da kameraet filmer i en bred vinkel. Inden for synsfeltet kan kameraet følge ens ansigt og holde zoom og fokus. Det virker ret godt.


Kameraet er fint integreret med de mest brugte chattjenester, men der mangler ekstra programmer. Fx er der et link til kameradeling, der blot forklarer, at man automatisk kan uploade billeder til en netside, uden så meget som et link til et program, der kan klare dette. Den største ekstrafunktion er Logitechs avatars, som er animerede tegneseriefigurer, der følger ens mund, øjenbryn og hovedbevægelser et sjovt legetøj, men ikke andet. Vi oplevede, at med en rodet baggrund tabte kameraet ofte vores ansigt af syne. Funktionen vækker lykke hos børn og barnlige sjæle, og der er et væld af ekstra effekter, der kan hentes gratis fra Logitechs webside.

Fakta

Logitech QuickCam Fusion

Nærmeste forhandler oplyses af Logitech på tlf.: 70 20 06 17

  • Nemt at sætte op

  • Gode programmer

  • Avatars er sjove

  • Følger ansigtet

  • Få ekstra funktioner

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her