Cookie- og privatlivspolitik


Logitech QuickCam Deluxe for Notebooks

QuickCam Deluxe for Notebooks er et udmærket mellemklasseweb-kamera til den bærbare, men prisen er en tand for høj.

Set til:

449,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Logitechs lille 1,3 megapixels web-kamera er specielt beregnet til brug med bærbare pc'er. Det er småt og let, ledningen er med sine 80 centimeter tilpas kort til, at den ikke hænger i vejen, og så kan det udelukkende klipses fast på de tyndeste fladskærme.

Billedkvaliteten afhænger meget af lyset. I almindelig dagslys leverer det et strålende klart billede, der er på fuld højde med selv de bedste almindelige videokameraer. Men om aftenen på kontoret i spotlightets skær, kniber det med kvaliteten, og her bliver resultatet en smule kornet og upræcist. Noget af det nye ved QuickCam Deluxe-serien er, at plastiklinsen er skiftet ud med en af glas, og det medvirker i høj grad til, at resultatet er sprudlende, så længe der bare er lys nok. Der er selvfølgelig også indbygget mikrofon, og denne leverer en imponerende god lydkvalitet i modtagerens ende.

Installationen er virkelig nem, og det eneste man skal gøre er, at putte cd'en i drevet, følge opsætningsguiden, og kort tid efter er man klar til videokonferencer. Udover driverne til web-kameraet får man også et slags kontrolpanel med, hvor man nemt kan lege med indstillingerne.


Klipsen kan ikke gabe ret meget, og det gør, at kameraet kun kan sidde fast på tynde skærme - det kunne fx ikke sidde fast på vores almindelige Acer-fladskærm. Det kan også kun vippes op og ned, men her går det til gengæld tilpas stramt til, at det holder retningen hele tiden. En lille lækker ekstra detalje, vi vil nævne, er det medfølgende stofetui, hvor man kan opbevare web-kameraet under transport.

Fakta

Logitech QuickCam Deluxe for Notebooks

  • Billedkvalitet i dagslys

  • God mikrofon

  • Brugervenlig opsætning

  • Medfølgende etui

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her