Cookie- og privatlivspolitik


Logitech Pure-Fi Mobile

En transportabel luksushøjttaler til musikmobilen. Vi anbefaler.

Set til:

850,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Logitech skriver på deres hjemmeside, at der er stor lyd i deres lille transportable Bluetooth-højttaler, og vi kunne ikke have sagt det bedre selv. Størrelsen taget i betragtning leverer Pure-Fi Mobile en rigtig god og fyldig lyd, og så har den en imponerende batterilevetid på op til 12 timer.

Pure-Fi Mobile er beregnet til brug sammen med en musikmobiltelefon, der understøtter Bluetooth-stereo, og når enhederne har fundet hinanden, kan man høre musikken fra mobiltelefonen på Logitechs højttaler. Det fungerer rigtig godt, og med hjælp fra det danske afsnit i den medfølgende manual, er det nemt at sætte op. Højttaleren kan også bruges sammen med andre mp3-afspillere via sin minijack-indgang og kan tilmed tilsluttes og bruges med pc'en via USB.

Højttaleren kan selvfølgelig ikke spille festen op, men den leverer en rigtig god oplevelse. Den har oven i købet en stereoforbedringseffekt, der gør lyden endnu bredere og fyldigere. Derudover har den en mikrofon indbygget og kan bruges som samtaleanlæg, hvis mobiltelefonen ringer midt i en sang. Lydkvaliteten under samtale er faktisk høj, og modtagerne i testen opdagede da heller ikke, at de var på medhør.


Den vejledende udsalgspris er meget høj (1199 kroner), men det skal man ikke lade sig skræmme af. Vi fandt Pure-Fi Mobile i flere internetbutikker til omkring 850 kroner inklusive forsendelse. Udover selve højttaleren medfølger et kort minijack/minijack-kabel, en oplader til stikkontakten, et USB-kabel og en lille blød taske, hvor man kan opbevare højttaleren og opladeren under transport.

Fakta

Logitech Pure-Fi Mobile

Tilslutninger: Bluetooth-stereo (A2DP), minijack (hovedtelefonstik), USB
Mål: 27,5 x 7,5 x 3 cm
Vægt: 458 gram

  • God lyd

  • Lang batterilevetid

  • Nem at sætte op

  • Kan bruges som samtaleanlæg

  • Medfølgende taske, kabler og oplader

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her