Cookie- og privatlivspolitik


Logitech Pure-Fi Anytime

Kompakt og gennemtænkt clockradio, der forvandler din iPod til et vækkeur under opladning.

Set til:

799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Pure-Fi Anytime er en firkantet mini-udgave af Logitechs første iPod clockradio-kombination Pure-Fi Dream. Den kompakte form giver en lidt ringere lyd. Til gengæld slipper man for forgængerens store strømforsyning, og der er blevet mulighed for at køre det hele på batterier. Lyden er størrelsen taget i betragtning absolut i orden. God bas og generelt fin gengivelse over hele linjen. Den kan spille højt nok til en mindre fest og skal nok få dig ud af fjerene.

Ud over at oplade og afspille musikken fra en nyere iPod har den indbygget radio og to alarmer. Alarmen kan selvfølgelig bippe, spille radio eller vække dig med musik fra din iPod. Radiomodtageren er dog ikke specielt god, og FM-antennen er ikke særlig effektiv.

Betjeningen foregår med få simple knapper på toppen. De lyser op i stærk orange, når en sensor opfanger bevægelse over højre side af højttalernes top. Så kommer ens hånd venstre om, må man lede forgæves efter knapperne i mørket. Der er også en lille fjernbetjening, så natbordsafspilleren kan styres fra den fjerne ende af dobbeltsengen.

Man kan tilslutte en hvilken som helst anden af­spiller med et almindeligt hovedtelefonstik, men så ryger opladningen, fjernbetjeningen og den automatiske afspilning.

Fakta
  • God lyd

  • Nem betjening

  • Fin fjernbetjening

  • Sløj radiomodtagelse

  • Kun til iPod

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her