Cookie- og privatlivspolitik


Logitech Optical Gaming Mouse G400

Logitech har gennem mange år holdt fast i samme formgivning inden for en lang række mus primært rettet mod computerspillere, senest i Logitech Optical Gaming Mouse G400.

Set til:

330,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

En svungen, let buttet mus, som passer godt i højre hånd, uanset om man har store eller små hænder, og som ikke er overdækket med uforklarlige knapper. De to knapper ved tommelfingeren bruges sædvanligvis til at klikke sig frem og tilbage, når der surfes på nettet, men de tre knapper omkring scrollhjulet bruges til at hæve, sænke eller nulstille musens følsomhed. Alle knapperne kan selvfølgelig programmeres til lige præcis de funktioner, den enkelte har behov for.
Desværre har musen ikke nogen indbygget hukommelse, og derfor skal Logitechs program være installeret på den pc, som musen benyttes på, før der er adgang til de avancerede funktioner. Programmet har fået en grafisk overhaling i forbindelse med Logitech Optical Gaming Mouse G400 og er dejlig enkelt at finde rundt i, uanset om der skal pilles ved musens følsomhed eller indstilles, hvor ofte mus og computer skal kommunikere. Indstillinger, knapfunktioner og makroer kan gemmes i forskellige profiler, så der ikke skal mere end et klik til at omstille musen fra spil til fx billedbehandlingsprogram.
Teknologisk er der tale om en optisk mus, der altså benytter en diode og ikke laser til at aflæse det underlag, musen benyttes på. Det har en betydning for nogle computerspillere, men for de fleste vil det være meget svært at mærke forskel – og selv om følsomheden på 3.600 dpi er mindre end andre spilmus, så er det alt rigeligt til de flestes behov.

Læs endnu flere test og nyheder
Bestil Komputer For Alle

Fakta

• Opløsning: 3.600 dpi
• Rapporteringsfrekvens: 1000/s
• Vægt: 133 gram
• Knapper: 8

  • God præcision

  • Solid

  • Ingen hukommelse

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

 Trackball

Trackball

En trackball svarer til en mus, men i stedet for at flytte musen rundt på skrivebordet flytter du en kugle med fingrene.

Læs mere

Defragmentere

Defragmentering er at organisere filerne på harddisken sådan, at de ligger samlet. Defragmentering skaber også plads til nye filer og får generelt Windows til at arbejde hurtigere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her