Cookie- og privatlivspolitik


Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det var åbenbart ikke en revolution, da Logitech som de første i verden erstattede optiske mus med lasermus. Vi var ellers nogle stykker, der endelig kunne smide musemåtten helt væk, mens vi tænkte det var smart!.

Men ikke Logitech. Først nu, hvor to nye mus har fået navnet Revolution, mener firmaet, som før er blevet kaldt musenes mester, at de har fat i noget helt unikt. Navnet er et ordspil, for revolution betyder også omdrejning, og det er musehjulet på denne mus, der er den største nyskabelse. Det solide metalhjul kan nemlig bruges som et traditionelt scrollhjul, der med markerede hak scroller trinvist og gør det godt (også fra side til side), eller det kan med et enkelt tryk forvandle sig til et svinghjul, der kører helt frit og med en enkelt veltilrettelagt fingerbevægelse kører af sig selv i op til syv sekunder det er mange linjer, der så flyver forbi.


Som noget endnu smartere afhænger det af programmet, man arbejder i, hvordan hjulet opfører sig. Men man kan manuelt skifte mellem de to funktioner, selv indstille funktionerne efter enkeltprogrammer eller lade musen skifte mellem de to automatisk, ud fra hvordan man arbejder. Det kræver lidt øvelse og roderi med indstillingerne, før man har den perfekte balance, men efter få dage sparer man tid og undrer sig over, at man før syntes, det var hurtigere at trække i scrollbarene ude i siden af dokumentet.

En anden nyskabelse er hjulet i siden, der i virkeligheden er en vippeknap. Med den kan man skifte lynhurtigt mellem aktive programmer eller dokumenter. Effektivt og nyttigt, men en funktion, som Windows egentlig gør udmærket uden en ny knap. Men det går hurtigere.

Under det nye scrollhjul er der en knap, der giver adgang til søgning, hvis man fx har markeret et ord på en side. Man kan kun vælge mellem to søgemaskiner, og selv om jeg bruger en browser med faneblade, valgte den at åbne et nyt vindue og det tager tid. Der er to knapper mere, og
alle knapper kan selvfølgelig omprogrammeres nemt.

Bortset fra et lidt bedre design ligner musen ellers Logitech-standarden og er udstyret med en 800 DPI laser. Ikke så fintfølende som på firmaets gamer-serie af mus, men det vil ingen ikke-spillende bruger bemærke. Senderen er blevet lidt bedre og klarer fint en afstand på 8-10 meter uden at hakke i det. Batterilevetiden er fin, men vi ville ønske, at Logitech gjorde systemet fra G7-musen til standard her oplader man et ekstra batteri i stedet for selve musen.

Fakta

Logitech MX Revolution

MX Revolution er set til 599 kr. Logitech oplyser nærmeste forhandler på tlf.: 70 20 06 17

  • Scrollhjulet virker

  • Designet er i top

  • God rækkevidde

  • God batteritid

  • Kan programmeres

Forhandlerens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her