Cookie- og privatlivspolitik


Logitech G700

En fremragende mus til onlinerollespil, men lige lovlig overvældende til dagligt brug.

Set til:

750,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Logitechs G700-mus er med fire tommelfingerknapper og tre knapper langs venstre side overvældende, men imponerende nok ligger den rart i hånden. Musen er specifikt tiltænkt folk, der spiller online-rollespil, men også i det daglige kan de mange ekstra knapper være en fordel.

Med den medfølgende software er det nemt at tildele de mange knapper individuelle funktioner eller programmere makroer, som kan udføre komplekse handlinger i spil, men lige så nemt kan anvendes til at udføre flere funktioner i forbindelse med billedbehandling eller lignende.

I alt kan der programmeres fem forskellige profiler ind i musen, som gemmes direkte i dens indbyggede hukommelse, så makroer og lignende også fungerer, selv om Logitechs software ikke er installeret på computeren. Med profilerne kan der således hurtigt skiftes mellem opsætninger. Profilerne kan endda tilknyttes de enkelte programmer, så skiftet sker automatisk.

G700 har genopladeligt batteri, der får strøm via det medfølgende USB-kabel. Det betyder også, at der er frit valg mellem, om der skal arbejdes trådløst eller ej – det er en religionskrig, om en trådløs mus er god nok til spil, men i vores test oplevede vi ikke problemer med præcisionen. Batteritiden afhang imidlertid meget af musens specifikke indstillinger, men strakte sig til mindst otte timer eller mere, hvilket er tilfredsstillende, når det nu er muligt at spille videre, mens batteriet genoplades.

Fakta

Musen understøtter Logitechs Unify-teknologi, så den samme trådløse modtager kan benyttes til seks forskellige trådløse enheder.

  • Mange knapper

  • Trådløst og kablet brug

  • Højrehåndsmus

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Notesblok

Notesblok er et af de programmer, der altid følger med Windows. Programmet bruges til at redigere små tekster.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her