Cookie- og privatlivspolitik


Logitech G35 Headset

Ønsker du stor lyd – især til spil – så er G35-hovedtelefonen absolut værd at prøve.

Set til:

999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

At få surroundlyd i en hovedtelefon er der ikke noget nyt i. Men Logitech har taget det til ekstremen og lover 7.1-surroundlyd. Det betyder ret beset syv højttalere og en subwoofer indbygget i et sæt hovedbøffer. I praksis er der dog snarere tale om en elektronisk manipulation af lyden, så du får en surroundlignende effekt. Det fine ved hovedtelefonen er den lækre finish og det faktum, at du kan skrue op og ned for lyden samt vælge mellem forskellige lydindstillinger direkte på sættet.

Her kan du skifte mellem musikafspilning, gaming eller andet – alt efter hvad du skal bruge hovedtelefonen til. G35 har desuden indbygget mikrofon, så du kan tale direkte i for eksempel et spil eller Skype. Du kan endda lave stemmeforvrængning, så du lyder som et rumvæsen, en cyborg eller andet. Det er en ret sjov funktion. Der er tre udskiftelige buede hovedbøjler med i pakken, så du kan finde den indstilling, der passer dig bedst. Dertil er designet rimeligt ergonomisk, så hovedtelefonen ikke er tung eller trættende at have på i lang tid. Er det varmt, bliver du dog hurtigt lidt lun om ørerne.

Den medfølgende software sørger for, at du får adgang til de mange funktioner. Det er let at oprette profiler, så du får præcis den lyd, du vil have. Til filmbrug giver hovedtelefonen en god, rummelig lyd. Det er ikke altid så let at høre, præcis hvor lyden kommer fra. Men du får en større lydoplevelse end med et sæt almindelige stereohovedtelefoner.

Til musik bliver surroundlyden for meget, og der mangler lidt detaljer i diskanten i forhold til et par gode stereohovedtelefoner.

Fakta
  • Lækkert design

  • Genvejstaster

  • Let software

  • God komfort

  • Mindre god til musik

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her