Cookie- og privatlivspolitik


Logitech G35

Smid USB-stikket i pc’en, og vent de sekunder, det tager Windows at opdage, at der er blevet tilsluttet ny hardware, og så er lyden på plads. For at få fuld glæde af Logitechs headset G35 skal den medfølgende software imidlertid installeres, så der kommer liv i de tre genvejstaster i venstre høre­bøf og bliver mulighed for 7.1 surroundsound.

Set til:

800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Nu er 7.1 surroundsound i praksis ikke muligt i et sæt hovedtelefoner, så der er tale om en simuleret lydoplevelse. Det fungerer stort set fint, hvis der er tale om et reelt surroundlydsignal fra en film eller et spil, hvor G35 leverer en rummelig lydoplevelse uden dog på noget tidspunkt at imponere.


Lyden i headsettet er meget mørk og med fokus på bas – det er fint til spil, men knap så velegnet til musik.De tre genvejstaster i hovedtelefonen kan via software indstilles til at styre musik i fx iTunes eller Windows Media Player, og de kan benyttes sammen med chatprogrammet Ventrilo og her fx åbne eller lukke for chatkanaler. Desuden kan genvejstasterne sættes til at aktivere softwarens indbyggede stemmeforvrængning, så der lynhurtigt kan skiftes mellem at tale som en robot eller et rumvæsen – det er sjovt et kort øjeblik, men i længden er den almindelige og fremragende lydkvalitet fra mikrofonen at foretrække. Men det er ærgerligt, at det ikke er muligt selv at bestemme, hvilke funktioner genvejstasterne skal aktivere. G35 er nemlig låst til de muligheder, Logitech har forudbestemt i softwaren.

Fakta

Lyden i hovedtelefonerne er tung og derfor bedre til spil end musik. Mikrofonen er dog fremragende.

  • God lyd i spil

  • Genvejstaster

  • Kun USB-tilslutning

  • Tungt på hovedet

  • Genvejsfunktioner begrænset

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her