Cookie- og privatlivspolitik


Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Set til:

1.910,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Bilspil på pc har længe været et dilemma. På den ene side var pcen, indtil Xbox 360 og PlayStation 3 dukkede op, den eneste maskine, der havde grafikmusklerne til at gøre et racerløb med mange biler realistisk, og på den anden side var styringen med pc-tastatur den mindst brugbare styreform. Derfor har de, der virkelig kan lide at race virtuelt, et rat og det ypperste hedder G25.

G25 er ikke blot et rat. Sættet består af tre separate enheder. Et rat, der er udstyret med to knapper samt gearskift i metal, hvis man vil skifte gear som på en Formel 1-bil, en megatung pedalkonsol med tre pedaler og et gearskift med seks gear samt bakgear og 12 knapper. Alt dette giver et utal af indstillingsmuligheder og et ratsæt, der er så tæt på virkeligheden som muligt. Alt er udført i robust metal, læder og plast, og rattet har desuden forcefeedback, så det vibrerer, hvis man fx kører ud i rabatten. Kobling, speeder og bremse er fjedrede og føles som den ægte vare.


Det hele kan hurtigt spændes på et bord og er nemt at indstille i det medfølgende program og de bilspil, der understøtter det. G25 kan også bruges til PlayStation 2, og det eneste dårlige, vi kan sige, er, at prisen afskærer alle dem, der bare vil køre lidt for sjov.

Fakta

Logitech G25 Wheel

Logitech oplyser nærmeste forhandler på tlf.: 35 44 55 16

www.logitech.dk

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her