Cookie- og privatlivspolitik


Logitech G15 (version 2)

Masser af lækkerier og brugbare funktioner til den krævende pc-spiller, men prisen er høj.

Set til:

799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Med Logitechs nye spilletastatur G15 kan man forbedre sine præstationer som pc-spiller markant. Blandt højdepunkterne er tasterne, der lyser op i mørke, de seks makrogenveje, som nemt kan programmeres med lange og avancerede tastekombinationer, og så reagerer de spændstige taster hurtigt og kan tåle nogle tæsk.

Der er tænkt længe over sagerne, og en ud af mange snedige detaljer er, at man nemt kan slå Windows-tasten helt fra. På den facon slipper man altså for at blive forstyrret af Windows' Start-menu, hvis man rammer forkert i kampens hede.

Tasterne lyser op i mørke, og den orange baggrundsbelysning kan indstilles til at lyse ved to styrker og kan også slås helt fra. Selv ved fuld lysstyrke og i bælgmørke er tasterne overraskende behagelige at kigge på - de hverken stikker eller forvirrer øjet. Den eneste tast, der ikke lyser, er mellemrumstasten.

Oven over tastaturet sidder et lille display, der bl.a. skifter mellem at vise klokken, datoen og belastningen på processoren og hukommelsen, men det er ikke alt, for visse spil (bl.a. World of Warcraft og Battlefield 2142, se flere på producentens hjemmeside) understøtter nemlig den medfølgende software, Logitech GamePanel, og kan vise spilstatistikker og andre relevante informationer (fx hvor meget liv man har tilbage) direkte på displayet. Det eneste der er lidt ærgerligt er, at udbuddet af understøttede spil pt. er ret beskedent.

Set med pc-spillerøjne er den bedste funktion makromulighederne. Til venstre for de almindelige taster sidder seks G-taster, som hver især kan programmeres med tastekombinationer. Hvis man ofte laver de samme manøvre i spil, som fx at lade alle våbnene, kan man programmere en af G-tasterne til at udføre rutinen. Der kan i alt programmeres helt op til 18 forskellige makroer, og det er nemt! I 3D-skydespil hvor man styrer med WASD-tasterne, kan det dog være lidt svært at nå mere end to af makrotasterne uden at flytte hånden.


Hvis man er faldet for Logitech G15, skal man være opmærksom på, at der findes en ældre udgave af samme tastatur med det præcist samme navn (tak for hjælpen Logitech). Den gamle version af G15 kan kendes på, at det er markant bredere (har hele 18 dedikerede makroknapper), har et display der skal klappes op, og så lyser tasterne blåt.

Fakta

Logitech G15 (version 2)

  • Baggrundsbelyste taster

  • Windows-tasten kan slås fra

  • Solide og spændstige taster

  • Smart og nem makroprogrammering

  • Høj pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pioneer DVR-560H-K

Pioneer DVR-560H-K

En brugervenlig harddisk- og dvd-optager, som byder på nogle gode funktioner og muligheder. Men den har sine begrænsninger.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Endnu flere gratisprogrammer og gratis services

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har udvalgt de bedste til dig.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her