Cookie- og privatlivspolitik


Logitech diNovo Keyboard

Et gennemført lækkert tastatur til dig, som vil have flot design og høj kvalitet. Men prisen er også derefter.

Set til:

799,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

De fleste af os bruger efterhånden en bærbar computer, og af og til er det rart at kunne tilslutte et bedre tastatur. Det er netop det, Logitech diNovo Keyboard er tænkt som. Du får et komplet tastatur med numeriske taster. Men du får også i langt de fleste tilfælde et bedre tastatur, som kan være helt afgørende, hvis du skal skrive løs i timevis.

Tastaturets kvalitet er tårnhøj. Bare at have det stående på skrivebordet er næsten alle pengene værd. Du er også helt fri for kabler, da der bruges en meget stabil trådløs 2,4 GHz-forbindelse. Den medfølgende USB-modtager skal blot tilsluttes computeren, og når programmerne i løbet af et par minutter er blevet installeret, kan du taste løs. Knapperne reagerer prompte og har ikke den korte forsinkelse, man kan opleve ved nogle trådløse tastaturer. Det, du lægger mærke til, er først og fremmest kvaliteten.

Håndstøtten er i børstet aluminium og føles ganske rar. Tasterne har også høj klasse. De har den helt rigtige modstand, så du aldrig er i tvivl om, om du har trykket. Der er naturligvis også en række funktionsknapper, som du selv kan definere.

Logitech diNovo Keyboard er usædvanligt slankt – faktisk kun tre centimeter på det tykkeste sted. De gode genvejstaster betyder, at du kan skrue op og ned for lyden og åbne for eksempel dvd-skuffen.

Der medfølger batterier, og de kan ifølge Logitech holde i tre år. Men selv hvis de bare holder til et års almindelig brug, er det vel også til at holde ud for de fleste, så man slipper for hyppige batteriskift.

Vi har ikke mange ankepunkter på tastaturet, som på mange måder ligner noget, der er leveret med en eksklusiv computer – for eksempel fra Apple. Og Logitech har da også udviklet en model til Mac-computere.

Til pc-brug kan vi klart anbefale diNovo Keyboard. At kalde det et tastatur til bærbare, som Logitech gør, er lidt misvisende. Det kan lige så godt blive brugt med din stationære pc. Her vil du glædes over den høje kvalitet og det lækre design, hver gang du bruger tastaturet. Og så er prisen på små 800 kroner til at holde ud.

Fakta
  • Flot design

  • Gode genvejstaster

  • 5 års garanti

  • Lang batteritid

  • Høj pris

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Pinnacle PCTV nano stick ultimate

Hvis man er inden for rækkevidde af en tv-sender og har en rimelig kvik computer er Pinnacle PCTV nano stick ultimate en fiks genvej til at se tv på sin pc.

Læs mere

Free Loader

Free Loader

Når det virker, er det suverænt, men vi kunne fx ikke oplade en LG-mobiltelefon.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her