Cookie- og privatlivspolitik


Logitech diNovo Edge

DiNovo Edge er et stilfuldt og lækkert tastatur, men det er dyrt.

Set til:

1.199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis designet og detaljen står højest placeret på din prioriteringsliste, når du handler hardware, så er Logitechs nye trådløse perle af et tastatur lige noget for dig!

Ved første øjekast virker det 11 millimeter tykke tastatur en smule simpelt. Der er ikke ret mange genvejstaster, og det numeriske tastatur er helt blevet skåret fra. Men man skal ikke lade sig narre af det minimalistiske design, for det er spækket med funktioner.

Bedst er medieafspillerens volumenkontrol, som er berøringsfølsom. Når man vil skrue op eller ned for lydstyrken, skal man bare lade fingeren glide op eller ned i volumenkontrolfeltet i diNovo's højre side. Derudover er der også indbygget en berøringsfølsom mus, man kan styre med spidsen af pegefingeren.

Generelt er tastaturlayoutet kraftigt inspireret af de bærbare pc'er, hvor tasterne ligger meget tæt op ad hinanden. Tasterne er fuldstændig lydløse og perfekt afbalanceret, så de reagerer ens, uanset hvor man trykker. Det er utrolig lækkert at arbejde ved, men hvis man ikke bryder sig om at skrive på en bærbar pc, vil man heller ikke kunne lide diNovo Edge.


En helt ny og virkelig god detalje er, at diNovo Edge kommer med en ladestation, hvor man kan sætte tastaturet til opladning, når man ikke bruger det. På sølle fem minutter kan det lades op til at virke en hel dag, og på en fuld opladning (tager ca. 2 timer) vil det virke uafbrudt i to måneder. En anden god egenskab i den forbindelse er, at der sidder en tænd/sluk-knap, så man selv kan bestemme, hvornår det skal bruge batteri.

Logitech diNovo Edge tilsluttes pc'en via Bluetooth. Der medfølger en lille Bluetooth-USB-nøgle i pakken, men hvis pc'en i forvejen understøtter Bluetooth, kan man bare installere de medfølgende tastaturdrivere og tænde for tastaturet.

Fakta

Logitech diNovo Edge

  • Volumenkontrol

  • Ladestation

  • Design

  • Installation

  • Pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Logitech G25 Wheel

Logitech G25 Wheel

G25 er så imponerende flot lavet, at prisen nok er rimelig men høj er den.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her