Cookie- og privatlivspolitik


Logitech Cordless Desktop Wave Pro

Logitech Cordless Desktop Wave Pro er et lækkert tastatursæt med en fornem komfort.

Set til:

853,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Logitech Cordless Desktop Wave Pro består af et tastatur og en mus. Tastaturet er udformet i det velkendte wave-layout, det vil sige, at det bølger både på langs og i højden. Bølgeformen passer bedre til hænderne, når man skriver med alle ti fingre, end et traditionelt tastatur gør. Fingrene finder lettere en god og naturlig arbejdsstilling, og med dette tastatur er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at lære blindskrift.

Sættet er trådløst og virker i samme øjeblik, man sætter den lille USB-modtager i computeren. For at få det fulde udbytte er det dog en god idé at installere det medfølgende program. Det er nemlig her, man kan skræddersy både tastaturet og musen. Tastaturet er forsynet med ekstrataster til fx webbrowser, mail og lomme­regner. Der er også en zoomknap og en knap til at åbne et billedprogram. Hvis standard-funktionerne ikke passer en, kan man bare vælge nye funktioner.

Musen er af lasertypen, og den fungerer på næsten ethvert underlag. Den er behagelig at arbejde med og forsynet med trevejshjul og ekstra-knapper på siden og ovenpå. Der er et genopladeligt batteri i musen, men desværre ikke en docking­station, som kendes fra andre trådløse mus. Når musen skal oplades, skal man sætte et USB-stik i den og enten oplade den fra computeren eller fra den medfølgende lader.

Kvalitet og materialevalg er i top, og alt føles lækkert at røre ved og arbejde med. Både mus og tastatur virker gedigent og godt, og tasterne er lydløse. Tastaturet er desuden forsynet med en blød håndledsstøtte, og så kan det indstilles i to trin.

Fakta
  • God kvalitet

  • Lydløst

  • Mange ekstrataster

  • Bahagelig mus

  • Besværlig opladning

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
D-Link DIR-655 Wireless N router

D-Link DIR-655 Wireless N router

D-links lover større rækkevidde og højere hastighed med deres nye router.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her