Cookie- og privatlivspolitik


Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser

Et superlækkert tastatur og en fremragende mus, og så er prisen bemærkelsesværdig lav!

Set til:

650,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Dette tastatursæt fra Logitech er ekstra lækkert fordi, det har fået en antibakteriel overflade på både musen og tastaturet, hvor de fleste almindelige bakterier, svamp og mug ikke kan overleve. Overfladen er udviklet af amerikanske AgION, som siden 1997 har udviklet bakteriehæmmende løsninger til alt fra hospitaler og til løbesko, og nu er turen så kommet til hardwareindustrien.

Tastaturet byder på en overvejende positiv oplevelse og er virkelig behageligt at arbejde ved. Tasterne er gode og tilpas stramme til, at de reagerer lynhurtigt på hvert anslag. Det er spækket med genvejstaster og forskellige brugervenlige detaljer som fx det lille display, der viser klokken og datoen og kan bruges som nedtællingsur og alarm - i den forbindelse er det bare møgirriterende, at man selv skal indstille klokken og datoen, og så er displayet ikke tydeligt nok. Flere af genvejstasterne er beregnet til brug med Windows Vista, men man kan sagtens have glæde af dem med Windows XP. Bedst er det berøringsfølsomme zoom-felt, hvor man med et blødt fingerstrøg kan zoome ind eller ud på billeder og tekstdokumenter.


Lasermusen er præcis lige så lækker som tastaturet, og det siger ikke så lidt. Den ligger fantastisk godt i højre hånd, har syv knapper og et rullehjul, der også kan scrolle sidelæns, og er optimal til både kontor- og spillebrug. Det eneste ærgerlige er, at der ikke medfølger en ladestation til musen. Prisen for tastatursættet er helt exceptionel lav, og det er nærmest forbløffende, at man får så meget guf for så få penge!

Fakta

Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser

  • Bakteriehæmmende overflade

  • Meget lav pris

  • Musen ligger godt i hånden

  • Behageligt tastatur

  • Displayet er for svagt

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her