Cookie- og privatlivspolitik


Logitech ClearChat Comfort USB

En fin og brugervenlig løsning til internetsamtale, men komforten skuffer.

Set til:

299,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

ClearChat Comfort er et brugervenligt USB-headset specielt beregnet til brug med Skype, Yahoo og Windows Live Messenger. Det egner sig bedst til online-samtale, og mikrofonen leverer en imponerende god og ren lyd i modtagerens ende. Der er lagt ekstra meget vægt på komforten, faktisk så meget at ordet indgår i headsettets navn, men vi havde svært ved at spore den umiddelbare komfortable fordel i forhold til de mange andre headsets, vi før har testet.

Installationen er driverløs, og så snart headsettet er tilsluttet en USB-port på pc'en er det klar til brug. USB-kablet er med sine 250 cm meget langt og giver en god stor bevægelsesfrihed, og på den lille kontrol der sidder på kablet, kan man skrue op og ned for lydstyrken og slå mikrofonen til eller fra.


Når headsettet bruges til online-samtale, er lydkvaliteten meget høj. Her går almindelig samtale knivskarpt igennem. Når det handler om musik og spil, kan man godt høre, at der mangler bund og bredde i lyden, som fremstår en anelse tynd og dåseagtig i det. Mikrofonen er meget følsom og opfanger tale præcist og rent. Der er indbygget en speciel støjdæmpning i mikrofonen, som effektivt filtrerer baggrundssusen fra.

På Logitechs hjemmeside kan man læse, at de "bløde" hovedtelefoner er pakket ind i velour, men ingen af delene passer. For det første er de pakket ind i en eller anden slags lædererstatning, og for det andet er de hårde. Bøjlen er ret stram og kræver at man bøjer den ud og ind mange gange, før den sidder behageligt.

Fakta

Logitech ClearChat Comfort USB

  • God mikrofon

  • Nem installation

  • God til samtale

  • Hårde hovedtelefoner

  • Stram bøjle

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her