Cookie- og privatlivspolitik


Logitech Alto

Logitechs dokkingstation er god for ergonomien, men er ret klodset og halvprimitiv.

Set til:

650,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Det er langt fra alle, som synes, at det er lige behageligt at arbejde ved en bærbar pc's lille og kompakte tastatur og relativ korte afstand til skærmen - og rent faktisk må man ifølge arbejdstilsynet højst arbejde ved bærbare pcer sølle to timer om dagen. Denne problematik forsøger Logitech at løse med deres nye Alto-dokkingstation, der udover at indeholde et tastatur i fuld størrelse (med 105 taster) også løfter skærmen op, så man ikke belaster nakken, når man kigger på den. Det er smart og komfortabelt, men når Alto er slået ud på skrivebordet, fylder den omtrent det samme som en 21-tommer analog billedrørsskærm. Gisp!

Funktionaliteten er i top, og det er helt og aldeles ukompliceret at sætte den bærbare sammen med Alto. Det eneste tekniske, man skal foretage sig, er at tilslutte Alto's lille USB-stik til den bærbare, og så virker det. Og forskellen kan virkelig mærkes i nakken, skuldrene og armene - arbejdsstillingen forbedres markant, og det føles fuldstændig som at arbejde ved en helt almindelig pc.


Tastaturet er dog blottet for ambitioner, og vi savner lidt lækkerier i form af genvejsknapper og alle de andre detaljer, som ellers kendetegner Logitech-tastaturer. Selve tasterne er meget høje og smalle og minder samlet set mest af alt om de billigste tastaturer man får kastet i nakken for hundrede kroner, når man køber en billig pc. Eneste ekstrafunktioner er de tre USB-porte, så man også kan bruge dokkingstationen som USB-hub.

Fakta

Logitech Alto

  • Forbedrer ergonomien

  • Nem at anvende

  • Indbygget USB-hub

  • Stor og klodset

  • Primitivt tastatur

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her