Cookie- og privatlivspolitik


Linksys WVC200

Linksys nye overvågningskamera er alt for dyrt i forhold til billedkvaliteten, men det er et sjovt stykke legetøj.

Set til:

1.800,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Dette trådløse overvågningskamera fra Linksys har en lille motor indbygget. Så kan man selv bestemme, hvilken retning man vil filme i uden at skulle justere kameraet manuelt. Det fungerer godt, og det er nemt at styre fra den medfølgende software. Men motoren larmer kraftigt, og hvis man fx vil følge efter en person, der går forbi kameraet, vil han i hvert fald ikke være i tvivl om, at han bliver overvåget...


Ifølge Linksys er opløsningen 640 x 480 pixels, men den virker en del lavere. Billedet er groft og kornet, og små detaljer går tabt. I specifikationerne står der, at kameraet, med sit indbyggede IR-filter, skulle give gode billeder i dunkel belysning, men den holder desværre heller ikke.

Til gengæld er installationen god, og Linksys er verdensmestre i at give gode vejledninger. Man er aldrig i tvivl om, hvad der skal ske, og hvornår man skal gøre hvad, men hvis man vil have Sololink (systemet der gør, at man får adgang til kameraet fra internettet) til at virke, skal man vide, hvordan man tillader, at en ekstern hjemmeside får adgang igennem routeren til kameraet og det kan godt drille.

Som prikken over iet kan kameraet sættes op til at sende en e-mail, hvis det registrerer bevægelse. Man kan vælge i mellem, om man vil modtage et billede eller et lille kort videoklip på op til fem sekunder og det virker rigtig godt. Det bedste ved denne funktion er, at man slet ikke behøver at have pcen tændt. Kameraet klarer det hele!

Fakta
  • Indbygget motor

  • Nem opsætning

  • Høj pris

  • Motoren larmer

  • Dårlig billedkvalitet

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her