Cookie- og privatlivspolitik


Linksys Wireless-N Broadband Router WRT300N

WRT300n er kommet på markedet alt for tidligt. For at få glæde af den fulde trådløse hastighed, som i øvrigt er meget langt fra, hvad Linksys lover, skal man lave flere avancerede krumspring, og have mod på teknisk bøvl og opsætning.

Set til:

1.099,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

MIMO-routeren WRT300n fra Linksys kan prale af at være den første på markedet, som understøtter den kommende 802.11n-trådløse netværksstandard kommende fordi den endnu ikke er godkendt. Denne nye standard garanterer højere hastighed og større dækning på det trådløse netværk, og Linksys lover op til 12 gange højere hastighed og fire gange så stor dækning.

Godt nok er WRT300n hurtig, men i praksis er den ikke mere end 20 procent hurtigere end en almindelig trådløs router (802.11g). Men i forhold til den almindelige router opretholder den hastigheden, selv om man er over 25 meter væk. Selv ude på 50 meter var forbindelsen god og brugbar.


Brugervenligheden er et kapitel for sig selv. I første omgang er WRT300n lige til at hive ud af æsken, tilslutte og bruge, men at få det trådløse netværk til at virke med maksimal hastighed kræver en firmwareopgradering, og at man indstiller routeren til at bruge PSK2-krypteringen. En anden nødvendighed er, at modtager-pcen har et netkort installeret, som også understøtter 802.11n.

Bortset fra den problematiske opsætningen af det trådløse netværk er routeren i besiddelse af mange gode kvaliteter såsom indbygget SPI-firewall, fire forskellige krypteringsmetoder (WEP 64, WEP 128, PSK og PSK2), og brugerfladen er virkelig nem at betjene.

Det gammeldags kabelnetværk er dog dét, som WRT300n er bedst til, og så snart man har tilsluttet pcen via kabel til en af routerens fire indgange, kører netværket automatisk hurtigt og stabilt.

Fakta

Linksys Wireless-N Broadband Router WRT300N

  • Understøtter 802.11n

  • God brugerflade

  • Høj pris

  • Besværlig opsætning af trådløst netværk

  • Er ikke i nærheden af den lovede hastighed

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her