Cookie- og privatlivspolitik


Linksys RangePlus Wireless Router WRT110

Prisen er for høj, og vi har meget svært ved at få øje på WRT110's eksistensberettigelse.

Set til:

499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Linksys antenneløse router er en meget mærkelig en af slagsen. Ikke fordi den opfører sig underligt eller ser dum ud - den er faktisk pæn, men fordi den mere virker som resultatet af en oprydning på lageret tilsat et flot kabinet og en ekstra kreativ marketingsafdeling.

WRT110 er en 802.11g-router, og understøtter altså den snart-forældede form for trådløst netværk. Men som Linksys proklamerer, er den ideel til netværk bestående af pc'er med både gamle og nye netkort. Den kan nemlig udnytte noget af 802.11n's hastighed. Men hvis man allerede har et netværk med en blanding af 802.11g- og 802.11n-netkort, er der overhovedet ingen grund til at købe en g-router som WRT110, for hvis man vil have fuld glæde af 802.11n's overførselshastighed og større dækning, skal der en n-router til. Og så er n-routerne i øvrigt også i stand til at arbejde sammen med g-standarden (og som regel både give højere hastighed og bedre dækning til de gamle netkort).

Hvis nu at WRT110 i det mindste så kun kostede et par hundrede kroner, ville den måske være værd at overveje, hvis man vel og mærke ville gøre det ekstra besværligt for sig selv i en kort overgangsperiode, imens man sparede sammen til en n-router. Men den koster horrible 499 kroner - altså det samme som en n-router ...


Vi testede WRT110 med både 802.11g- og 802.11n-netkort, og med n-netkortet i test-pc'en var overførselshastigheden selvfølgelig markant højere end med g-netkortet. Og i forhold til vores gamle trådløse Belkin-router var WRT110 omkring 25 procent hurtigere på en afstand af 15 meter med solide murstensvægge og døre imellem routeren og test-pc’en. Så løfterne blev i det mindste indfriet.

Fakta

Linksys RangePlus Wireless Router WRT110

Trådløst netværk: 802.11g
Kabelnetværk: 10/100-megabit
Switch: 4 LAN-porte, 1 internetport

  • Pænt design

  • Holder løfterne

  • Alt for dyr

  • Forældet trådløs standard

  • Spild af tid og penge

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Stort maleprogram

Stort maleprogram

GIMP er et stort maleprogram, der kan bruges på mange forskellige måder.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her