Cookie- og privatlivspolitik


Linksys NAS200

Til prisen er NAS200 en udmærket løsning som netværkslager, men vi er langtfra imponeret over hastigheden og støjniveauet.

Set til:

1.099,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Linksys NAS200 kan bruges som hele familiens lagerplads og er nem at have med at gøre. Bare prop nogle harddiske i den (medfølger ikke), tilslut den netværket, og følg derefter Linksys' glimrende opsætningsprogram, som medfølger på cd. Så oprettes den i Windows som et eksternt netværksdrev og kan bl.a. findes med Stifinder eller under Denne computer. Den netværkskyndige bruger kan også få adgang til NAS200's filer og administrationsmenu via en internet-browser (fx Internet Explorer), og eksperten kan også sætte den op som FTP-server, så dens filer kan deles over internettet.

Linksys plejer at være frontløbere, når det kommer til hastighed og ny teknologi. Flere af deres nye routere understøtter både den hurtige trådløse forbindelse Draft-N og det ekstrahurtige gigabit-netværk. Og derfor er det lidt besynderligt, at NAS200 udelukkende understøtter det gamle 100 Mbit-kabelnetværk, der giver en maksimaloverførsel på 10 megabyte i sekundet, og det er i øvrigt den teoretiske maksimalhastighed. I vores test opnåede vi kun en hastighed på sølle 3,3 megabyte i sekundet.

NAS200 understøtter UpnP AV-protokollen, som bl.a. gør den i stand til at streame video og lyd direkte til enheder, der også understøtter denne standard (fx mediestreameren Linksys KISS 1600). Det virker glimrende, hvad lyd angår, men videostreaming lider meget under den lave netværkshastighed, og vi oplevede flere gange, at billedet simpelthen faldt ud, og da vi forsøgte at streame to forskellige videoer til to forskellige enheder samtidig, forsvandt både billede og lyd.

Udover den lave hastighed er støjniveauet det andet store kritikpunkt. NAS200 formåede at overdøve denne testers to i forvejen meget larmende test-pc'er. Irriterende.

Fakta

Linksys NAS200

  • Lav pris

  • Brugervenlig opsætning/installation

  • Understøtter to harddiske

  • Langsom overførsel

  • Støjer meget

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her