Cookie- og privatlivspolitik


Linksys N Ultra Range Plus WRT160N

Giver ekstra fart og rækkevidde på det trådløse netværk og er dejlig nem at have med at gøre.

Set til:

599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Linksys WRT160N er en billig router, der giver topfart på det trådløse netværk. Den er nem at sætte op, har et smart antenneløst design, og bortset fra manglen på gigabit-kabelnetværk, er indtrykket positivt.

Opsætningen og installationen er virkelig nem, og det eneste vi gjorde, var at tilslutte routeren pc'en med det medfølgende netværkskabel, køre installationen og følge opsætningsguiden, som hjalp med at sætte det trådløse netværk op. Det tog ikke mere end fem minutter, og så var den klar.

WRT160N understøtter det hurtigste trådløse netværk 802.11n, og for at få glæde af den høje overførselshastighed kræves, at pc'erne på netværket også understøtter denne standard. Men vi blev meget positivt overraskede over, at routeren også gav ekstra fart på det gamle 802.11g-netværk, og hvor vi kunne overføre data med en hastighed på omkring 4 Mbit/s på en afstand af 15 meter med den gamle router, gav WRT160N hele 21 Mbit/s.

802.11n handler ikke kun om hastighed, men også om rækkevidde. Og med WRT160N og en bærbar med et 802.11n-netkort i, havde vi en stærk forbindelse til hjemmenetværket i hele huset. Selv fra den fjerneste afkrog i haven kunne vi gå på internettet uden hakkeri og udfald, og det er ret imponerende i betragtning af, at WRT160N har skjulte antenner.


Routerens administrationsmenu kan betjenes direkte fra Internet Explorer. Menuen taler dansk og er rimelig overskuelig, og herinde kan man fx tilføje WEP, WPA eller WPA2-kryptering til det trådløse netværk, så naboen ikke bare kan logge på. WRT160N kan også MAC-filtrere, så man på den facon selv kan bestemme hvilke enheder (pc'er, printere, smartphones, etc.), der skal have adgang til netværket (gøres ved at indtaste deres MAC-adresser i menuen og godkende dem).

WRT160N har også en switch indbygget, hvor man kan tilslutte op til fire pc'er og et modem. Men disse porte understøtter kun den gammeldags 100-megabitsforbindelse og ikke den nyeste og hurtigste 1000/100/10 (gigabit).

Fakta

Linksys N Ultra Range Plus WRT160N

  • Meget brugervenlig

  • Lav pris

  • Lav pris

  • Smart design

  • Gammeldags kabelnetværk

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her