Cookie- og privatlivspolitik


Linksys Kiss 1600

Vi synes, at Kiss 1600 er en smart og funktionel mediestreamer.

Set til:

2.199,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Linksys' lille smarte mediestreamer kan afspille mediefilerne fra husstandens øvrige pcer direkte på tvet inde i stuen, og den gør det godt! Den kan kobles på netværket med kabel eller trådløst, understøtter et hav af forskellige formater, har masser af tv-udgange, og som prikken over i'et kan den forbedre kvaliteten på de gamle dvd-film.

Mediestreameren er dejlig brugervenlig, og man behøver ikke være et teknisk geni for at få glæde af den. Bare tilslut den tvet og følg opsætningsguiden og få minutter efter kører den. Når man så vil afspille sine mediefiler fra en pc på netværket, skal der installeres et lille simpelt program (på pc'en), hvor man giver mediestreameren adgang til de forskellige mapper, som filerne ligger i. En ekstra god detalje i den forbindelse er, at mediestreameren også kan afspille filer fra en netværksharddisk (en såkaldt NAS), og man kan da også tilslutte direkte via USB (mp3-afspiller, ekstern harddisk, USB-nøgler, etc.).

Som dvd-afspiller går det også eminent godt, og her kan Kiss 1600 opskalere billedet fra de gamle dvd-film, så opløsningen bliver synligt bedre. At få glæde af denne funktion kræver selvfølgelig, at man har et tv, der kan vise den høje HD-opløsning (720p eller 1080i).


Det værste er firmwaren (streamerens indbyggede program), som kan være ret så irriterende. Vi oplevede fx, at testeksemplaret ikke ville tænde efter at have stået på standby i nogle timer, og det virkede også lidt, som om at den havde svært ved at finde ud af, hvilken tv-udgang vi brugte, hvilket resulterede i at vores HDMI-tilslutning bare viste en grøn skærm, indtil vi hev strømstikket ud og satte det tilbage igen. Vi er nu ikke så urolige, hvad firmwaren angår, for den er ganske nem at opdatere, og vi ved fra tidligere, at Kiss-produkter bliver bedre med tiden, for der kommer hele tiden nye og bedre opdateringer til.

Fakta

Linksys Kiss 1600

Tv-udgange: HDMI 1,2, SCART, komposit, S-video, komponent
Lyd-udgange: Analog stereo, optisk, coaxial, S/PDIF
Tilslutninger: USB, netværk, trådløst netværk
Mål: 23 cm bred, 34,5 cm lang, 5,5 cm høj
Vægt: 2,2 kg.

Understøtter flg. formater:
Video: DVD, Windows Media 9 HD, Windows Media 9, H.264/AVC, MPEG, MPEG-2, MPEG-4, DivX 3.11, DivX 4, DivX 5, Nero Digital, XviD. Lyd: Lyd-CD, WMA, WMA9, WMA9-Pro3, MP3, MPEG, MPEG-2, AAC-LC, WAVE, Ogg Vorbis. Billeder: JPEG, PNG, BMP, GIF

  • Meget brugervenlig

  • Understøtter mange formater

  • Trådløst netværk

  • Opskalere dvd'er til HD

  • Lidt ustabil firmware

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

Logitech MX Revolution

Logitech MX Revolution

Hjulet er det revolutionerende omdrejningspunkt på en mus, der gør pc-arbejde nemmere.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her