Cookie- og privatlivspolitik


Linksys CIT400-EE

Det kan ikke blive nemmere og bedre, men det kan sagtens blive billigere! Vi tester Linksys CIT400-EE.

Set til:

1.599,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Linksys CIT400-EE er en trådløs telefon, der kan ringe via Skype og fastnet, helt uden at pc'en behøver være tændt. Den er ekstremt brugervenlig, har en kæmpestor rækkevidde, og det bedste er, at samtalekvaliteten er i top, selv når man ringer via Skype!

Før telefonen er klar til brug, skal basestationen tilsluttes routeren og fastnetstikket på væggen, og før den kan ringe via Skype, skal man have oprettet en Skype-konto. Der er ingen ben i at få basestationen eller telefonen til at virke, og fem sekunder efter vi havde sat strøm til begge, var systemet klar - her kan enhver være med!

De sidste mange Skype-telefoner, vi har testet, har lidt af dårlig lydkvalitet på samtalerne, hvor der var susen på linjen og ordene blev hakket over fuldstændig, som om man snakkede i et par gamle Walkie-talkies. Men Linksys CIT400-EE både overrasker og imponerer: det er stort set umuligt at høre forskel på Skype- og fastnetsamtaler, som alle er støjfrie og går klare og tydelige igennem.


Telefonen er meget nem at have med at gøre. Når man tænder den første gang, bliver man bedt om at indtaste landekoden (0045 for Danmark), og herefter kan man bare ringe som man plejer, uden at skulle taste landekoden hver gang. Når nummeret er tastet, og man trykker på det grønne rør, spørger telefonen om den skal ringe via Skype eller det almindelige fastnet. Så nemt er det! Rækkevidden er også helt utrolig stor, og vi nåede over halvtreds meter væk fra basestationen, før forbindelsen blev påvirket.

Fakta

Linksys CIT400-EE

  • Samtalekvaliteten

  • Stor rækkevidde

  • Nem opsætning

  • Page-funktionen

  • Hamper pris

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Gendan de slettede filer

Gendan de slettede filer

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et rigtigt godt og gratis gendannelsesprogram.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her