Cookie- og privatlivspolitik


Linksys by Cisco Wireless Home

Gode ambitioner om at samle digitale lydkilder, men produktet drukner i fejl og mangler.

Set til:

5.499,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Wireless Home Audio fra Linksys by Cisco er beregnet til at streame musik over trådløse netværk, så man fx kan lytte til musik, der ligger på kontor-pc’en, inde på dagligstuens stereoanlæg.

Hjertet i Wireless Home Audio er den såkaldte Director-enhed, der ambitiøst skal tage hånd om og binde hjemmets digitale lydkilder sammen. Forbundet trådløst eller med kabel til netværket kan den trække netradio, hive musik ind fra computeren, netværksharddisken eller en USB-nøgle eller tilsluttes en iPod. Musikken kan fordeles i husets rum via de mindre Player-enheder, hvoraf der følger en enkelt med i kassen, og det hele kan styres via den netværkstilsluttede trådløse fjernbetjening kaldet Controller.

Der er intet i vejen med ambitionerne, og et stykke ad vejen har Wireless Home Audio succes, men det er svært at nyde musikken til fulde, for systemet har for mange mislyde.

Den indbyggede forstærker i Director-enheden er ikke imponerende, og med de 1.000-kroners-højttalere, producenten sælger som ekstraudstyr, lyder det aldrig bedre end et minianlæg.

Den medfølgende software, der gør det muligt at håndtere systemet og trække musik fra selve computeren, er direkte uigennemskuelig, rodet opbygget og ikke meget bevendt.

Controlleren er ufattelig sløv, og dens trykfølsomme skærm skal nærmest betjenes med vold, før den reagerer. Og som almindelig fjernbetjening er den ubrugelig, så skal musikken pauses, må der gribes efter den traditionelle fjernbetjening til systemet. Samlet fremstår Wireless Home Audio ambitiøst, men med så mange mangler, at de hyppige automatiske opdateringer af firmwaren er bydende nødvendige mange måneder fremover.

Fakta
  • Mange funktioner

  • Fin zoneinddeling af hjemmet

  • Middelmådig lyd

  • Rodet pc-software

  • Sløv Controller

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her