Cookie- og privatlivspolitik


LG X120

Velfungerende netbook fra LG, som er kvik både til at starte og komme på nettet.

Set til:

2.999,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvad skal man bruge en netbook til? Det afhænger af, hvem man er, men de fleste vil sikkert mene, at det rappe lille supplement til den store stationære eller bærbare er rar at have med sig. Og når vi så tænder for den, skal det gå hurtigt, og vi vil også helst være hurtige på internettet.

Den nye LG X120 behøver ikke stille sig i skamme­krogen, når det angår adgang til internettet. Ved første opstart fandt den lynhurtigt alle netværk i nærheden, og med et dobbeltklik var vi på med det samme. Trods blandt andet svagere processor sammenlignet med kraftigere pc’er er den mindst lige så hurtig til at komme på nettet.

Når den vågner fra vågeblus, er den også lynhurtig. Der går maks. 10 sekunder, fra du åbner den, til du surfer på nettet. Det er ufatteligt rart – de få sekunder den er hurtigere end gennemsnittet betyder meget.

Det giver stress at sidde og vente selv få sekunder på en internetforbindelse, når man lige skal på Facebook eller Messenger. Skal du ikke på nettet, går der højst fem sekunder, før den er klar efter vågeblus. Når du er på, vil du glæde dig over, at tastaturet er godt at skrive på, selv om det ikke er i fuld størrelse. Og at skærmen med sine 10 tommer og 1024 x 576 pixels står skarpt, roligt og uden forsinkelse eller skygger. Vi kunne dog godt tænke os, at den var endnu mere lysstærk. Det er set bedre i netbooks fra nogle af konkurrenterne.

Der bruges den kendte og meget udbredte Intel Atom N270-processor og Windows XP, så hastigheden på netbook’en føles ikke hurtigere eller langsommere end så mange konkurrenter. Det er dens kvaliteter på nettet, som får den til at skille sig ud. Denne version er med trådløst internet – men en dyrere variant med indbygget 3G-netværk fås også.

Du vil glædes over det enkle design, som fås i flere varianter. Men den hvide version, vi testede, med giftgrøn kant gav meget positiv opmærksomhed, når vi havde den med rundt. Pegepladen er ikke stor, men virker præcist. På fronten sidder kortlæser, der tager SD-, MMC-, MS- og MS Pro-kort. I siderne finder du de normale stik. Batteritiden er i praksis 4-5 timer. Godt uden at imponere. Til prisen er den nye LG en attraktiv pakke, som især imponerer på nettet. Men den har konkurrenter på markedet. Modeller fra Acer, HP og Samsung til omkring samme pris er stærke modstandere.

Fakta
  • Hurtig opstart

  • Hurtig på nettet

  • God, skarp skærm

  • Ingen bluetooth

  • Vægten er lidt høj

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her