Cookie- og privatlivspolitik


LG P1 J2PAV3

LG P1 er flad, bred og lækker. Hvis du har brug for at spille 3D-spil på farten, er den perfekt. Hvis du samtidig har 16.000 kroner til overs.

Set til:

16.000,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis du er ude efter en bærbar computer, der med lethed glider ned i tasken og er til at have med overalt - så skal du lede et andet sted. LG P1 er ganske vist både flad og elegant, men den fylder godt i landskabet med sin 15,4-tommers widescreen-skærm og et tastatur, der ikke blot er fuldvoksent, men faktisk større end undertegnedes stationære hakkebræt. Og så er der endda blevet plads til et separat numerisk tastatur ved siden af.

LG P1 indeholder al den teknologi og hastighed, man kan forvente at finde i en luksuøs stationær pc: Dobbetkerne-processor på 1,83 GHz (2400+), 1 GB ram, DVD-brænder, kortlæser og et ATI Radeon-grafikkort med 128 MB ram og mulighed for opgradering til hele 512 MB grafik-ram. Så her er en bærbar pc, der ikke går af vejen for nogen som helst opgave, så længe batteriet rækker.

Den megen maskinkraft betyder varme. Heldigvis er blæseren i LG P1 den mest stille, jeg endnu næsten ikke har hørt. De indbyggede højttalere er også en fornøjelse. Lyden fra dem er så god, at man kan høre musik til arbejdet uden at krumme tæer.

Køb en - betal for to
LG P1 er luksus over hele linien. Det eneste minus er, at alle herlighederne koster. Og i dette tilfælde rigtig meget. For de knap 16.000 kroner, som du må betale for en LG P1, kan du købe to lige så kraftige stationære pc'er med skærm. Så du skal virkelig have behov for at tage alle funktionerne med dig, før investeringen er berettiget. Men hold op, hvor er den da lækker!

Fakta

FAKTA

LG P1 J2PAV3

+ Hurtigere end din stationære pc
+ Klarer de nyeste 3D-spil
+ Tastatur i voksenstørrelse
+ Perfekt til DVD-film
- Prisen er for de færreste

Intel T2400 dobbeltkerne-CPU
1GB DDR II ram
ATI Mobility Radeon X1400 128 MB
80 GB harddisk
Skærm: 15,4 widescreen,
1680 x 1050 punkter
5-i-1-kortlæser
Fingeraftryksskanner
Vægt: 2,78 kg.
Leveres med Windows XP Pro

LG henviser til nærmeste forhandler på tlf.: 70 25 06 80

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her