Cookie- og privatlivspolitik


LG Optimus 7

LG’s første bud på en telefon med Microsofts mobilstyresystem, Windows Phone 7, er en solid sag, der ligger godt i hånden, føles robust og har en yderst præcis berøringsfølsom skærm.

Set til:

3.899,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Velkomstskærmen er en frise af programmer og funktioner i farvede firkanter – nogle bruges blot til at åbne det tilknyttede program, mens andre igen rummer opdateret information om fx nye sms-beskeder, Facebook-opdateringer eller andet. Og du kan selvfølgelig selv fjerne og tilføje elementer til frisen. Det fungerer rigtig godt.

Dine kontakter giver dig adgang til at kommunikere med dine venner, hvad enten du vil chatte på Messenger, ringe til dem, se, hvad de laver på Facebook, eller bare sende en tekstbesked. Det er smart nok, men kan blive uoverskueligt, hvis man på en tjeneste fx har en masse venner, som man aldrig kunne finde på at ringe til. Som medieafspiller virker telefonen godt og kan oven i købet med et enkelt tryk streame indhold til fx fjernsyn eller andre enheder, der understøtter DLNA-standarden. Arbejder man meget med Word eller andre Microsoft Office-programmer, så findes der selvfølgelig rigtig gode mobile udgaver til denne telefon.

Optimus 7 har mange gode funktioner. Der er dog nogle fejl og mangler, som fx at man ikke kan klippe-klistre tekst. Windows Phone 7 indeholder også nogle løfter, som ikke bliver opfyldt.

Spildelen er kædet sammen med Xbox Live Arcade, og en del spil til Microsofts spillekonsol vil også virke på din telefon.

Microsofts imponerende musikabonnementstjeneste og afspilleren Zune er også indbygget. Men disse lovende elementer samt store dele af den brugervenlige programbutik er stadig lukket for danskere – og før Microsoft retter begynderfejlene, kan vi kun kalde Optimus 7 en lovende telefon.

Fakta

En virkelig god telefon med et lovende styresystem. Men for mange løfter forbliver uopfyldte.

• Skærm: 3,8” (800 x 480)
• Hukommelse: 16 GB
• Batteri: 1.500 mAh, 240 min. tale, 100 timer standby
• Kamera: 5 megapixels
• Mål: 6 x 0,12 x 12,5 cm
• Vægt: 157 gram
• Ekstra: FM-modtager, GPS, Wi-Fi, Bluetooth

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pirater køber mest musik

Pirater køber mest musik

En ny norsk undersøgelse vender op og ned på de argumenter, som musikbranchen i årevis har brugt i kampen mod pirater på nettet. Piraterne er nemlig branchens kernekunder.

Læs mere

MSI NX8800GT T2D512E OC

MSI NX8800GT T2D512E OC

MSI NX8800GT leverer en utrolig høj ydelse og er alle pengene værd.

Læs mere

Playstation 3

Playstation 3

PlayStation 3 er en potent spillemaskine, hvor det specielt er grafikken i HD-kvalitet, der er trækplasteret.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her