Cookie- og privatlivspolitik


LG M228WD-BZ

Lækkert design med mange tilslutningsmuligheder og funktioner, og selv om det digitale tv-billede er lidt groft, kan vi rigtig godt lide LG's billige skærm.

Set til:

2.699,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

LG's flotte 22-tommer bredskærm er imponerende alsidig. Den fungerer suverænt godt som fladskærm til pc'en, har indbygget analog og digital tv-tuner, og så er prisen lav.

Skærmen har alle tænkelige tilslutningsmuligheder og passer fint sammen med bl.a. pc'en, dvd-afspilleren, Blu-ray-afspilleren og spillekonsollen. Det eneste den ikke har, er en decideret DVI-port, men her kan man bare bruge den medfølgende DVI til HDMI-omformer i stedet.

M228WD-BZ er med sin indbyggede tv-tuner også et fjernsyn. Tv-tuneren kan modtage analoge og digitale signaler, og selv med en lille sølle stueantenne fandt den hurtigt DR1, DR2, DR Update og TV2 inklusive undertekster.

Billedkvaliteten som pc-skærm er hamrende høj. Pixelresponstiden er helt nede på 5 millisekunder, hvilket betyder, at hver af skærmens punkter er lynhurtige til at omstille sig. I praksis giver det et præcist billede uden slør og skygger, som egner sig godt til de hurtigste 3D-skydespil. Den dynamiske kontrast er også tårnhøj, og bidrager til at man tydeligt kan se selv de fineste detaljer. Kvaliteten, når det gælder fjernsynsbilledet, er mere jævn, og på de digitale kanaler kan man se, at der er en smule billedstøj, og det skæmmer oplevelsen.


Skærmen er brugervenlig. Med den medfølgende fjernbetjening kan man nemt navigere rundt i menuerne, justere lydstyrken, skifte kanaler og vælge mellem de forskellige tilsluttede enheder. Vi stødte dog på et irriterende problem. Når man er færdig med at kigge fjernsyn og vil tilbage til pc'en (VGA-tilslutningen), kan skærmen ikke selv justere til det optimale skærmbillede (størrelse og skarphed). Og hver gang skulle vi manuelt ind i menuen og bøvle rundt, før at pc-billedet blev vist korrekt igen. Ved tilslutning via HDMI og DVI var der dog ingen problemer i den retning.

Der er ikke de store ergonomiske muligheder, og skærmen kan kun vippes lidt bagover og dreje rundt om sig selv på foden. Men i forhold til de mange tilslutningsmuligheder, det gode pc-billede og prisen, er vi mere end glade.

Fakta

LG M228WD-BZ

Skærmstørrelse: 22 tommer bredskærm
Opløsning: 1680 x 1050 pixels
Tv-tuner: Digital DVB-T/analog
Indgange: Antenne, komponent, HDMI, lyd (minijack og phono), 2 x Scart, VGA
Medfølger: Fjernbetjening, lydkabel (minijack/minijack), DVI til HDMI-kabel, VGA-kabel
Mål: 43,7 x 52,5 x 23 cm

  • Mange tilslutningsmuligheder

  • Godt pc-billede

  • Lav pris

  • Problemer med VGA-tilslutningen

  • Groft digitalt tv-billede

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pålidelig backup og gendannelse

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Gratis layoutprogram

Gratis layoutprogram

PagePlus er et helt gratis program, der er nemt at komme i gang med. Det store udvalg af guider lader dig lynhurtigt opbygge færdige dokumenter, som du kan undersøge og eksperimentere videre med på egen hånd.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her