Cookie- og privatlivspolitik


LG Flatron Wide L204WT

Den lave pris kombineret med et superbt billede er noget, vi kan lide. Men det er ikke ligefrem, fordi man drukner i ekstrafunktioner ved LG Flatron Wide L204WT, desværre.

Set til:

2.400,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Hvis man kigger denne skærms specifikationer igennem, tror man næsten ikke sine egne øjne. Opdateringshastigheden er helt nede på sølle fem millisekunder, og kontrastforholdet er vanvittig høje 2000 til 1. Derudover er skærmen i besiddelse af, hvad LG kalder verdens første billedforbedringschip til LCD-computerskærme.


Men der skal en del til at forbløffe, og hvad er overvældende specifikationer værd, hvis billedet er dårligt? Men det er det slet ikke. Billedet er så skarpt og behageligt i kontrast og farver, at man kan sammenligne det med et knivskarpt foto. Eneste sted, hvor billedet afslører, at dette er en billig skærm, er ved lyset, som skinner igennem i kanten af skærmen. Men det er kun noget, man bemærker, hvis det, man ser, er mørkt som fx skyggeområder. Ved lyse billeder er det helt perfekt.

Man kan sige, at brugervenligheden er, som den skal være. For det eneste, skærmen reelt kan ud over at vise et godt billede, er at vippe lidt op og ned.

Fakta

LG Flatron Wide L204WT

  • Roligt og skarpt billede

  • Stor betragtningsvinkel

  • God pris

  • Gode farver

  • Synligt lys i kanterne

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD

Samsung SyncMaster T220HD er en rigtig god skærm med digital tv-tuner og et hav af tilslutningsmuligheder. Vi anbefaler.

Læs mere

Problemer med farverne

Problemer med farverne

Denne skærm efterlader et ret blandet indtryk. Den er solidt bygget og burde være rigtig god. Men farvebalance, betjening og kontrast falder igennem.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her