Cookie- og privatlivspolitik


LG Flatron Slim L1970HR

Lynhurtig og lysstærk skærm med fornuftigt design. Det er luksus, og det koster lidt ekstra.

Set til:

2.600,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Fladskærme havde tidligere ry for at være lyssvage og langsomme. Men at den slags problemer er fortid, er LG L1970HR et eksempel på. Med et kontrastforhold på 2000:1 og en reaktionstid på bare to millisekunder er den både skarp og lynhurtig.

Selve skærmen er diskret designet med en smal aluminiumsramme om skærmen. Ud over sit modelnummer bærer LG-skærmen betegnelsen "Flatron Slim". Det passer, den er både flad og tynd: Blot 21,6 millimeter i dybden. Det er en af de tyndeste fladskærme, jeg til dato har set. Skærmen tager dog alligevel en del plads op i dybden. For det første er foden cirkelrund. For det andet sidder stikkene bagpå selve foden. Det er elegant og smart, og man slipper for dinglende kabler. Men det betyder også, at skærmen ikke kan placeres helt op mod væggen. Skærmen står i øvrigt klippestabilt på bordet.


Billedet er nydeligt og lysstærkt. Og naturligvis skarpt, som man kan forvente udfra skærmens ekstreme kontrast. Betragtningsvinklen kunne dog være større. Man skal ikke flytte hovedet meget, før farvebalancen og lysintensiteten skifter.

Justeringsknapperne er anbragt under skærmes kant. Diskret, men let tilgængeligt, og menusystemet er overskueligt. Der er to hurtigindstillinger til henholdsvis film og tekst.

LG L1970HR er som skabt til spil. Storspillere vil også sætte pris på, at skærmen kan pakkes helt fladt sammen uden at skrue foden af så skærmen kan komme med til netparty. Den høje hastighed og gennemtænkte design betyder dog også, at skærmen er ca. 1000 kroner dyrere end de billigste konkurrenter.

Fakta

LG Flatron Slim L1970HR

LG henviser til nærmeste forhandler
på tlf.: 70 25 06 80

  • Absurd hurtig

  • Gennemtænkt design

  • Både DVI og VGA-indgang

  • Superskarpt billede

  • Forholdsvis dyr

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Komplet kontrol over harddisken

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her