Cookie- og privatlivspolitik


LG F1040N-PN

LG’s bud på en digital fotoramme udmærker sig ved at have en fantastisk flot billedkvalitet med meget høj kontrast og masser af detaljer og dybde.

Set til:

1.240,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

Du bliver ikke skuffet, når du tænder for LG’s flotte fotoramme. For skærmen giver en tiptop billedkvalitet, og både fotos og filmklip kører godt og glidende, og så er den stor.

Menusystemet er til gengæld for besværligt at gå til, og meget af det skyldes knapperne på bagsiden. Dog viser skærmen, hvad knapperne er beregnet til. Ulempen er så, at du skal have rammen i hænderne, for at betjene menuen. Derudover er der desværre heller ikke mulighed for at vælge dansk i menusproget. Eneste nordiske sprog i menuen var svensk.

Fotorammens design er diskret og nydeligt, og der medfølger oven i købet to forskellige sorte kanter, som du kan skifte imellem. Kortlæserne sidder dog en smule uhensigtsmæssigt placeret i bunden af fotorammen og kan være lidt svære at nå.

Når du har sat et hukommelseskort i fotorammen, skal du trykke på knapperne på bagsiden for at sætte diasshowet i gang. Det er ikke specielt svært, men lidt mere indviklet end hos de øvrige af testens deltagere.

Film og lyd kører som på de fleste fotorammer – det er gode funktioner, men ikke noget, man vil bruge ofte. Her er din computerskærm langt bedre. Til gengæld kvitterer LG’s fotoramme med et fantastisk flot billede med masser af kontrast og detaljer, og selv på lang afstand kan man tydeligt se sine digitale fotos.

Konklusion
LG’s bud på en digital fotoramme udmærker sig ved at have en fantastisk flot billedkvalitet med meget høj kontrast og masser af detaljer og dybde. Desværre er menuerne lidt for besværlige at gå til, og det samme gør sig gældende for betjeningen. Prisen ligger i den høje ende, og vi er bestemt ikke imponerede over strømforbruget.

Fakta
  • Høj billedkvalitet

  • Indviklet betjening

  • Kortlæsernes placering

Eksterne links
Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
DRM-fri musik i 2008

DRM-fri musik i 2008

I løbet af 2008 forventer TDC at sælge mp3-musik uden kopibeskyttelsen DRM på nettet. Dermed følger selskabet udmeldinger fra de fire største pladeselskaber.

Læs mere

Laptop-Glider

Laptop-Glider

Laptop-Glider er den utraditionelle og lidt omstændelige løsning på et overfyldt skrivebord.

Læs mere

Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her