Cookie- og privatlivspolitik


LG BD300

Design, kvalitet og pris går op i en højere enhed. LG’s lille Blu-ray-afspiller er en perle til prisen.

Set til:

3.500,00 kr
Tjek priser

Vores karakter:

Læsernes vurdering:

 

LG’s nye Blu-ray-afspiller ligner de øvrige på markedet: Den er meget lille, ikke særlig dyb og derfor meget reol­venlig og med et meget enkelt design. Al lighed ophører dog, når du tænder for LG BD300.

Som mange andre har LG BD300 også BD Live-funktion, så du via netværk kan hente fx ekstramateriale til film via nettet. Det er ikke helt på plads i Danmark, og derfor er udbuddet begrænset. Men BD300 er fremtidssikret, og det er fint.

Lige så godt er det, at maskinen er let at sætte op. Desværre er menuerne noget kluntede. Men herefter er det blot at sætte en film i og nyde de meget detaljerede billeder. For i prisklassen er LG BD300 blandt de bedste. Den har en ro i billedet, som ellers hører til hos dyrere afspillere. Skarpheden forbliver også intakt, når der er fart på billedet – det er ellers her mange billige maskiner står af. Billedet har dog ikke helt den dybde og energi i farverne som en lidt dyrere model fra fx Pioneer.

BD300 afspiller naturligvis også almindelige dvd-film, og det gør den flot. Den kan opskalere billedet til 1080p-standarden, og det er i mange tilfælde en god idé, da et LCD/plasma-tv med høj opløsning som regel giver bedre billeder på den måde. Men det er værd at prøve at slå funktionen til og fra. Nogle fjernsyn kan nemlig selv klare denne funktion bedre end afspilleren.

Alt målt og vejet er BD300 en perle til prisen – og blandt de bedste i prisklassen.

Fakta
  • Høj billedekvalitet

  • God opskalering af dvd

  • Klodsede menuer

Producentens hjemmeside

Læs mere om...
Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Nintendo Wii

Nintendo Wii

Fantastisk koncept, men vi venter på et spil, der udnytter Wiis muligheder til andet end sport light.

Læs mere

En ordentlig lydoptager

En ordentlig lydoptager

Audacity er et komplet lydstudie, der gør det muligt at optage ubegrænset meget lyd, endda i mange spor, og derefter redigere og mikse resultatet, som du har brug for.

Læs mere

Nem cd-brænding

Nem cd-brænding

På nettet kan du finde bunkevis af lovlige gratisprogrammer. Komputer for alle har udvalgt et godt og gratis brænderprogram.

Læs mere

Nyeste

Pålidelig backup og gendannelse

Få både hurtig, enkel backup og pålidelige gendannelses-funktioner i Backup & Recovery 15 Home. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Backup & Recovery 15 Home

Komplet kontrol over harddisken

Hold styr på din lagerplads, migrer til nye harddiske og få databackup i Hard Disk Manager 15. (Programmet er på engelsk).

Klik her og hent Hard Disk Manager 15

Bliv ekspert i Windows 10

Bestil Komputer for alle og få masser af tips, guider og programmer til Windows 10 og din pc.

Bestil bladet her